Какъв ще бъде месец юни за зодия Скорпион

Хороскопът за зодия Скорпион

[ad id=“225664″]

 На 1 юни главната ви задача е да не пропускате срещата с ваши задгранични партньори, които са пристигнали, за да финализирате договор за съдружие. Нямате причина за притеснение.

На 2 юни не допускайте вашата наивност в почивния ден да се превърне в причина да ви използват за чужда кауза. Гонете своите цели и директно отказвайте да се съобразите с исканията на вашите колеги и партньори.

На 3 юни не се доверявайте на късмета си, а разчитайте на себе си в почивния ден. Притежавате достатъчно сили, знания и интелект, за да се справите и с най-трудните си служебни задачи.

На 4 юни вашите колеги се опитват да ви предсказват трудности и да ви вменяват провал, но вие не се отказвайте от начинанията и ще пожънете признанието, което заслужавате.

На 5 юни, каквито и да са вашите намерения, успехът няма да ви изостави. Дори и ако сте решили да рискувате и да поставите началото на нова дейност, ще се справите с лекота до края на работния ден.

[ad id=“311719″]

На 6 юни проведете планираните срещи и след това се отдайте на задълбочен анализ на предстоящите начинания. Имате нужда от подкрепата на вашите колеги и ще я получите.

На 7 юни не започвайте нови делови задачи, защото няма как да ги завършите в рамките на работното време, както искат от вас. Почивката е задължителна.

На 8 юни въпреки сложните семейни проблеми денят е успешен за вас. Сутринта отхвърлете навреме служебните си задачи. Следобед си дайте почивка и бъдете с вашите близки.

На 9 юни ваши конкуренти са се заели упорито да ви проучват и да се домогват до плановете ви, не ви оставят на мира дори и в почивния ден. А вие проучете кои ваши колеги изнасят поверителна информация.

На 10 юни целите ви в почивния ден са постижими, но трудностите на вашето работно място блокират възможността да се справите бързо. Не се притеснявайте. Успявате да отхвърлите задачите си.

На 11 юни осъществявате замислените цели с упоритост и предпазливост. Преодолявате преградите по пътя към целта уверено, но без риск. Доверете се на интуицията си и бъдете коректни към колегите си.

[ad id=“236993″]

На 12 юни не пилейте времето си с размисли върху това, което чувате от колегите си. Дори и когато се опитват да ви ядосват умишлено, бъдете задълбочени в работата си, за да отхвърлите служебните си задължения.

На 13 юни начинанията ви носят признание, ако имате на кого да разчитате. Не спорете с вашите колеги и партньори и не им доказвайте правотата си, след като отказват да чуят аргументите за отказа ви да ги подкрепите.

На 14 юни още от сутринта е време да осъзнаете, че ако не планирате задачите си, няма да издържите дълго и ще се наложи да си вземете принудителна почивка и да обърнете внимание на здравето си.

На 15 юни ви създават проблеми нестабилността и нарушената хармония в личните ви отношения. Трудно ви е да поговорите с близките си и се криете на работното си място. Бъдете решителни. Промените са във ваша полза.

На 16 юни промените, които в почивния ден неочаквано заварвате на работното място, няма как да бъдат във ваша полза. Явно някой ваш неприятел иска да ви създаде трудности.

На 17 юни отново ще се справите блестящо с работата си в този почивен ден. Отложете деловите пътувания, защото задачите ви на работното място са по-важни от командировката, която може да поеме ваш колега.

На 18 юни от сутринта за изненада на всички се оказва, че работата ви носи неочаквано високи приходи. Оптимистичната нагласа ви носи полза.

На 19 юни ви е трудно да проявите самодисциплина и организираност, но се налага да се заемете сериозно със задачите си на работното място. Откажете се от начинанията.

На 20 юни сте доволни от себе си заради новината, че сте одобрени за  многогодишна работа в чужбина, която отдавна чакате. Започнете подготовката за заминаването си.

[ad id=“236999″]

На 21 юни запознанствата ви разтоварват, но се постарайте да не проявите щедрост и да плащате сметките в заведенията заради предстоящо заминаване зад граница. Бъдете отговорни към парите си. Трудностите са предизвикани от ваши действия.

На 22 юни не е изключено заради непланирани покупки за дома и капризите на вашите близки да претърпите загуби. Запазете доброто си настроение. Трудностите на работното ви място са преодолими и не заслужават вниманието ви.

На 23 юни с постоянство следвате плана си. Пътуванията в почивния ден са ползотворни. Внимателно се отнасяйте към новите идеи и предложения. Не е изключено да станете обект на измама.

На 24 юни бъдете достатъчно инициативни и стабилизирайте положението си в почивния ден. Той е благоприятен за срещи и сключване на договори. Приемете деловите предложения само ако не са свързани с финансиране от вас.

На 25 юни постоянно ще ви вменяват вина, за да приемете да помогнете на ваш роднина, който иска да започне бизнес, но с вашите пари. Не давайте заем и не допускайте да ви изнудват, защото скоро ще съжалявате.

На 26 юни не споделяйте плановете си с вашите колеги, за да не ви пречат нарочно на тяхното изпълнение. Бъдете предпазливи и задълбочени в задачите си на работното място.

[ad id=“237001″]

На 27 юни на работното място не се нагърбвайте с допълнителни задачи, които трудно ще завършите в срок. Може да изостанете с вашите, а именно те ви носят приходи и заплата без удръжки.

На 28 юни на работното място се справяте бързо със задачите си. Във ваша полза е да отложите планираните делови срещи. Не проявявайте ината си. Поставете началото на нови занимания. Денят е добър за научна работа.

На 29 юни сте отпаднали и без настроение. Отложете деловите срещи и разговори и вечерта се отдайте на почивка. Не разчитайте на късмета си, защото днес не е на ваша страна. Не бързайте да постигнете високи цели. С припряност само ще се провалите.

На 30 юни, в почивния ден, бъдете коректни в отношенията си на работното място. Очаквайте изненадващи и примамливи делови предложения. Задачите си ще отхвърлите до края на работния ден. След това се отдайте на развлечения.

зодия Овен, зодия Телец, зодия Близнаци, зодия Рак, зодия Лъв, зодия Дева, зодия Везни, зодия Скорпион, зодия Стрелец, зодия Козирог, зодия Водолей, зодия Риби

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)