Ежедневен астрологичен хороскоп за месец юни – зодия Рак

Зодия Рак

На 1 юни се съсредоточете в служебните си задължения, за да постигнете добри резултати. Не се изненадвайте от липсата на знания при ваш колега. Не критикувайте. Вечерта се отдайте на отмора и развлечения.

[ad id=“225664″]

На 2 юни, въпреки че денят е почивен, ще се разочаровате от некоректното поведение на ваши познати, работещи в банкова институция. Уговорили сте неформална среща, за да преговаряте за финансиране на ваш проект. Успехът е на ваша страна, ако не отстъпвате от исканията си.

На 3 юни зависи от вас да следвате хода на събитията и да не се впечатлявате от капризите на вашите близки, колеги, партньори. Нямате право да пропилявате деня си заради незначителни проблеми.

На 4 юни неочаквани събития може да нарушат вашето спокойствие в почивния ден. Не се напрягайте, като се товарите с допълнителна работа, която може да не се окаже така доходна, както са ви убедили.

На 5 юни без колебание стабилизирайте професионалните си позиции, които може да се разклатят заради завистливи колеги, целящи да заемат вашето място. Осъществете деловите си планове, не позволявайте да ви губят времето и да ви разсейват.

[ad id=“236993″]

На 6 юни подобрете финансовото си състояние и си направете равносметка на постигнатото. Овладейте емоциите си, особено ако се опитват да принизяват вашите професионални качества и интелект.

На 7 юни не е изключена възможността да уговорите условията и да започнете нова дейност през следващата седмица. Бъдете внимателни, а вечерта намерете време за отдих и развлечения.

[ad id=“263680″]

На 8 юни трудностите, които срещате, са преодолими. Денят ви е напрегнат, а вашите задачи ви се струват непосилни. Съветът ми е да не се натоварвате с чужди служебни задължения, защото са ви помолили.

На 9 юни не помагайте на ваш колега в почивния ден само защото ви убеждава настойчиво, че не му е добре, а се задълбочете върху задълженията си. Проведете рутинните си срещи. Отложете деловите разговори. Осъществете замислените цели.

На 10 юни бъдете активни в почивния ден и уверени във вашите професионални и интелектуални възможности. Не пропускайте да оцените факта, че днес вашите партньори с удоволствие ви подкрепят да осъществите новите си идеи.

На 11 юни сте потиснати, защото са ви убедили, че няма да се справите със задачите си. Вместо да се ядосвате, незабавно попълнете знанията си с най-новата информацията, която ви е полезна на работното място.

[ad id=“236999″]

На 12 юни ви очакват приходи, особено ако сте се заели със служебна задача, която ще завършите в срок. Успехът е с творците. Бъдете разумни и не се надценявайте.

На 13 юни не се намесвайте в спор между ваши колеги. Няма как да им помогнете да потиснат егото си. Задачите ви изискват пълна концентрация, за да ги осъществите и да сте доволни от постигнатото.

На 14 юни, ако се изяснявате с вашите близки заради проблеми в семейството, не проявявайте агресия. Разрешете служебните си проблеми, за да не блокират плановете ви. Проведете разговорите, свързани с участието ви в нов вид дейност.

На 15 юни чарът ви покорява околните. Промените, които предприемате, да са добре обмислени, ако са свързани с вашия личен живот. Рискованите начинания ви гарантират провал. Проверете внимателно счетоводния баланс на фирмата си.

На 16 юни, в почивния ден, сте притеснени заради отношението на деловите си партньори. Вредят ви прекалено завишените ви изисквания към работата на вашите колеги. Предпазвайте се от конфликти.

На 17 юни промените на вашето работното място са благоприятни и в почивния ден. Ще се наложи да се свържете с хора, които могат да са ви полезни. Не критикувайте пред тях ваши конкуренти, за да не създадете погрешно неприятно впечатление, а извлечете полза за себе си.

[ad id=“237001″]

На 18 юни не се противопоставяйте на вашите колеги и делови партньори. Няма как да ги убедите да приемат вашето становище по започналите промени, които искате да преустановите. Постарайте се да не планирате инвестиции. Вглъбете се в работата си.

На 19 юни направете невъзможното да завършите започнатите задачи до обед. Те ще ви донесат очакваните резултати. Избегнете запознанствата. Не допускайте непланирани разходи. Вечерта почивката е важна за вас.

На 20 юни, дори и ако ви е трудно и сте притеснени, не пропускайте да си припомняте, че успявате, само ако разчитате на себе си и не се надявате на помощ. Няма как да я получите, защото сте били крайно критични и казаното от вас все ще се помни.

На 21 юни бъдете внимателни в отношенията с партньорите си. Вашето добро настроение се предава и на тях, лошото също, затова го избягвайте. Не се повлиявайте от мнението на непознати хора.

На 22 юни променливото ви настроение, продиктувано от емоцията, може да ви обвърже с неподходящи хора. Интуицията ви пази от провали на работното място.

[ad id=“238430″]

На 23 юни се справяте отлично  с професионалните си задължения в почивния ден, въпреки намесата на вашите колеги, които настояват на всяка цена да се вслушате в тяхното мнение. Приемете, че ви провокират. Очаквайте приходи.

На 24 юни възстановете хармонията в отношенията си в почивния ден. Чудите се какви възможности за изява да разкриете. Те ще се появят сами преди края на работния ден. Не бъдете горди и недостъпни.

На 25 юни бъдете самите себе си и не се опитвайте да подражавате на някого. Не играйте роля, за да постигнете целта си. Когато свалите маската, може да се окажете отхвърлени от вашата среда.

На 26 юни за пореден път сутринта ваши близки ще ви развалят настроението и ще промените плановете си. Не планирайте пътуване. На работното място се заемете отговорно със задълженията си.

На 27 юни откритият разговор с вашите близки ще ви помогне да избегнете напрежението между вас. Пътуване ви носи професионален успех. Очаквайте приходи, които са и високо признание за вашите възможности.

На 28 юни покажете на какво сте способни в делови план. Не споделяйте новите си идеи и планове, защото неприятелите ви могат да ви предадат, преди да сте подготвили тяхното осъществяване.

На 29 юни с невероятна лекота получавате това, което ви се струваше невъзможно. Радвате се и на финансовата подкрепа на вашите близки. Прегрупирайте силите си, за да доведете докрай започнатото.

На 30 юни на постиженията ви в почивния ден добронамерено ще завидят дори и вашите началници. Начинанията ви носят добри приходи, а и в тяхното изпълнение се включва голяма част от вашите колеги – също доволни от постигнатото.

зодия Овен, зодия Телец, зодия Близнаци, зодия Рак, зодия Лъв, зодия Дева, зодия Везни, зодия Скорпион, зодия Стрелец, зодия Козирог, зодия Водолей, зодия Риби

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)