Какъв ще бъде месец юни за зодия Водолей

Хороскопът за зодия Водолей

[ad id=“225664″]

 На 1 юни денят е добър за себеанализ и осъзнаване да грешките, които ви пречат да постигнете професионалния връх, към който сте се устремили. Очакват ви сериозни служебни задачи.

На 2 юни не се опитвайте да оправяте съсипаните отношения между вашите колеги в почивния ден, защото с намесата си ще загубите подкрепата на всички.  По-добре запазете мълчание и се отдайте на работата си.

На 3 юни сте обзети от леност в почивния ден и не ви се работи. Не пропилявайте деня си само защото имате други, по-важни, според вас, занимания от служебните си задължения. Следобед ще съжалявате за пропуснатия шанс.

На 4 юни въпреки неприятностите сте се втурнали към мечтаната цел. Новите идеи са причина да не завършите започнатото. Съчетайте старите и новите си задачи, за да не се провалите заради неспазени срокове.

На 5 юни не подхождайте небрежно към служебните си задачи. Сутринта не са изключени проблеми във вашето семейство. Не се задълбочавайте, за да не провалите вашите делови уговорки.

На 6 юни, въпреки че всички ви товарят с проблемите си, имате възможност да осъществите мечтите си. Не само че може да се превърнат в реалност, а и ще ви отворят вратата към възходящ професионален път.

[ad id=“263680″]

На 7 юни прибързаните решения са причина за необмислени действия. Избегнете ги и вместо да си създавате проблеми, завършете служебните си задачи и се отдайте на отдих и развлечения.

На 8 юни не прекалявайте с желанието си да оставате и след края на работния ден. Свършили сте достатъчно работа. Отдайте се на почивка, вечеря и приятни мигове с вашите близки и приятели.

На 9 юни не допускайте в почивния ви ден да ви смажат лични проблеми и не се доверявайте на обещания за лесна печалба, защото е измамна. Разчитайте на себе си и не се отклонявайте от планираните начинания за днешния ден.

На 10 юни въпреки трудностите в неделния ден, които изобщо не са проблем за вас, не отказвайте командировка. Пътувайте! Проведете делови разговори. Вечерта се срещнете с приятели. Изяснете проблемите в отношенията с вашите колеги.

На 11 юни бъдете внимателни, ако се налага да предприемате решителни делови промени. Не взимайте прибързани делови решения. Погрижете се за ваш възрастен роднина.

На 12 юни не правете опити да си извоювате незаслужено повишение и похвала. Доказали сте се като добри професионалисти, но изчакайте и оценката на вашите началници.

На 13 юни честност и доверчивост ви пречат да осъзнаете, че около вас има неприятели. Начинанията няма дави донесат очакваните резултати. Разчитайте на подкрепата на влиятелни партньори.

На 14 юни ще се справите блестящо със задълженията си, ако сте уверени в силите си. Вечерта се развличайте в компанията на приятели или посетете ваши роднини.

[ad id=“236993″]

На 15 юни емоцията блокира градивната ви работа. Не изливайте гнева си на вашите близки. Те не са виновни за проблемите, които имате за пореден път на вашето работно място.

На 16 юни всички ще бъдат на ваша страна, ако в почивния ден не сте импулсивни и нетърпеливи. Вашите колеги не успяват да ви настигнат при изпълнението на служебните задачи и се опитват да ви блокират.

На 17 юни, в почивния ден, проверете внимателно преди подписване финансовите документи и банковите извлечения. В противен случай рискувате да претърпите загуби. Разчитайте на интуицията си, ако се налага да убеждавате някого във вашата правота.

На 18 юни неочаквана промяна в програмата ви ще се отрази негативно върху вашата работа. Бъдете решителни и непреклонни в мнението си при разговори за сътрудничество.

На 19 юни успехът е с вас, ако не решите да се откажете от задълженията си. Тогава друг ще спечели вашите пари. Бъдете компромисни и не надхвърляйте възможностите си.

На 20 юни неприятните срещи ви изнервят. Заредете се с търпение, изслушайте хората, добрали се до вас дори в дома ви, но им откажете помощта си. След това се заемете със задълженията си.

На 21 юни не допускайте грешки и проблеми в отношенията си заради емоцията и ината си. Приемайте критиката, не сте безгрешни. По-добре в този ден направете крачката към примирие, ако сте се изпокарали.

На 22 юни сте решили да посетите ваши приятели вечерта, но вземете и семейството си. Ако не искат да дойдат с вас, им обещайте, че няма да закъснявате много и вечерта ще сте си у дома.

[ad id=“236999″]

На 23 юни сте планирали пътуване в почивния ден. Прегледайте списъка с неотложни покупки, които е добре да направите преди края на този месец, за да не нарушите финансовата си стабилност.

На 24 юни не споделяйте с никого, ако сте спечелили голяма сума пари, защото в почивния ден ще ви засипят с искания за заеми. Не проявявайте щедрост. Всички договори обмислете в този ден, но не ги подписвайте.

На 25 юни успехът е с вас през целия ден. На работното място срещате трудности, които сте в състояние да преодолеете и да се справите със задълженията си.

На 26 юни назрява конфликт между колеги, които цените и уважавате, но не бива да се намесвате, ако сте заедно. Няма да им попречите да се изпокарат, но заради неясната позиция, която заемате, ще се окажете между чука и наковалнята.

На 27 юни новите запознанства са ви полезни. На работното място бъдете предпазливи и не се поддавайте на увещания да инвестирате в неизвестен, но многообещаващ „проект“.

На 28 юни избягвайте критиката и не показвайте лошото си настроение на работното място. Не прекалявайте с вслушване в безсмислените разговори, които водят вашите колеги, а вие сте любопитни и постоянно надавате ухо.

[ad id=“237001″]

На 29 юни новото начало е свързано с промяна на вашия начин на живот. Ще подкрепите емоционално нестабилен ваш приятел. Променете обстановката, в която работите, и подредете по нов начин вашия офис.

На 30 юни не провеждайте заядливи разговори с вашите колеги, въпреки че трудно се сдържате да не критикувате. Следобед в съботния ден се заемете с подписването на проверени финансови документи.

зодия Овен, зодия Телец, зодия Близнаци, зодия Рак, зодия Лъв, зодия Дева, зодия Везни, зодия Скорпион, зодия Стрелец, зодия Козирог, зодия Водолей, зодия Риби

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)