Ежедневен астрологичен хороскоп за месец юни – зодия Телец

Зодия Телец

На 1 юни не предприемайте задгранично пътуване с кола, дори и ако е до съседна държава. Заемете се със задълженията си и не се опитвайте да измамите ваш колега, който се е представил лошо пред вас и искате да му отмъстите.

[ad id=“225664″]

На 2 юни се подгответе за кратко пътуване до ваши роднини в този почивен ден. Не си позволявайте забележки към вашите колеги. Ако ги предизвикате с критиката си и се впуснете в спор, ще провалите служебните си задачи.

На 3 юни промените в почивния ден са важни за вас. Сутринта, дори и да не ви е приятно, ако сте собственик на фирма, прегледайте най-новите законови разпоредби, свързани с вашия бизнес, за да не се окаже, че сте в противоречие с важни изисквания.

На 4 юни ви чака труден и напрегнат ден, а и от сутринта сте уморени. Предстои ви сериозна работа и провеждане на делови срещи, които са от огромно значение за вашите бъдещи планове.

На 5 юни небрежността и липсата на толерантност може да ви създадат проблеми на работното място. Няма смисъл да се бавите и да обмисляте отново начинанията си, които вече сте планирали. Пристъпете към тяхното осъществяване.

[ad id=“263680″]

На 6 юни може да се окажете разочаровани заради политическите си убеждения. Ще блеснете с успехите си. Не избързвайте с действията и с  изказванията си. Ще впечатлите вашите делови партньори.

На 7 юни, ако действията и начинанията ви са добре обмислени, може да ви донесат неочаквани положителни резултати. Все пак, каквито и да са вашите планове, не пропускайте почивката и приятните срещи с приятели.

На 8 юни ще бягате от тълпите хора, а промените няма да са ви по вкуса. Не рискувайте в професионален план. Съветвам ви да не предприемате пътуване. Вечерта се откажете от намерението да поканите делови партньори на вечеря. Очаква ви провал.

На 9 юни бъдете смели и безкомпромисни в почивния ден, ако се налага да предприемете неотложни промени на работното си място. Грози ви провал, ако точно днес уволните безотговорните служители и веднага пуснете обява за набиране на нови.

На 10 юни, в почивния ден, сте доволни от себе си, а и вашите колегите ви подкрепят. Кажете им, че цените тяхната помощ. Пътуване ще ви донесе удовлетворение, но все пак преценете дали да заминете или е по-добре да проведете срещите си в офиса.

[ad id=“236993″]

На 11 юни денят ви обещава интересни срещи и увлекателни разговори, свързани с вашите нови цели. Не позволявайте да ви разколебаят. Бъдете уверени в успеха си и той ще ви споходи. Предпазвайте се от проблеми при работа с електрически инструменти.

На 12 юни поставете ново начало в живота и ще се отърсите от притесненията на работното място. Уговорете делови срещи и не пропускайте да докажете знанията си. Справяте се със задачите си.

На 13 юни стабилизирайте постигнатото на работното място, особено ако е свързано с финансовото ви състояние. Анализирайте новите си планове. Предпазвайте се от интригите на ваш колега.

На 14 юни жънете признание. Вечерта сте задължени да посетите ваши близки. В професионалните ви отношения цари ред и хармония. Финансовото ви състояние е стабилно.

На 15 юни сте склонни да уговорите делова среща, въпреки че няма да ви е приятна, за да не ви досаждат повече. Ако пътувате, бъдете внимателни, защото сте разсеяни и уморени и не са изключени проблеми при разговорите, както и по пътя, ако вие шофирате.

[ad id=“236999″]

На 16 юни, въпреки че денят е почивен, не пътувайте, за да избегнете неприятности с пътната полиция. Завършете започнатите задачи. Не е изключено или да ви уведомят, че ви повишават или да ви преместят в друг отдел.

На 17 юни не отлагайте спешен делови разговор в почивния ден, за да избегнете неочаквани проблеми. На работното място трудно се задълбочавате в задълженията си, защото сте се отдали на мечти за пътуване. С усилие отхвърляте задачите си.

На 18 юни неочаквано, но важно за вас обществено събитие ще обърка плановете ви. Въпреки това сте спокойни и в отлични отношения с вашите колеги, а те ще ви върнат увереността и активността.

На 19 юни имате възможност с разговор да приключите имуществени проблеми с ваши роднини. Планираните срещи може да ви разочароват, ако хората, с които разговаряте, са ви препоръчани от същите роднини.

На 20 юни анализирайте причината за дистанцията на хора, на които разчитате. Общувате с лекота и може да проведете разговорите си с тях. Не се натоварвайте с нови задачи, а завършете започнатите.

[ad id=“237001″]

На 21 юни емоцията ви е породена от опита ви да се защитите срещу нападките на вашите колеги, че отказвате да работите по-бързо. Не създавайте проблеми, а се заемете със задачите си.

На 22 юни ще се справите със задачите си с лекота до обед, ако сте търпеливи и най-вече отговорни. Не допускайте провал в начинанията, които може да започнете следобед.

На 23 юни общувате по принуда с хора, които не знаят за какво са ви потърсили в почивния ден. Искат да им помогнете. Ако може, биха взели от вас пари. Не им давайте, каквото и да ви обещават.

На 24 юни за вас е добра възможност в почивния ден да се заемете с ежедневните си рутинни задачи. Забравете за неприятностите с ваш колега, които ви изнервиха сутринта. Бъдете дейни и не пилейте деня си.

На 25 юни внимавайте да не изречете думи, за които веднага да съжалите. Засиленият ви стремеж към материални придобивки превръща хората около вас във ваши врагове. Бъдете сдържани в отношенията си с тях.

На 26 юни съберете сили, дори и ако не ви се работи, за да завършите задачите си до обед. Следобед ще ви предложат пътуване, което е във ваша полза да не отказвате.

[ad id=“238430″]

На 27 юни денят е подходящ, за да отворите нова страница по отношение на финансовите си дела. Очакват ви промени и изненади – приятни и неприятни. Приемете неприятните като предизвикателство и ще ги преодолеете.

На 28 юни не разчитайте на късмета си. С възможностите си сте в състояние да постигнете много. Бъдете търпеливи на работното място. Очаквайте приходи до края на деня.

На 29 юни трудностите няма да попречат да се изявите отлично. Вечерта ще се стремите към усамотяване и спокойствие. Заредете се с оптимизъм. Общуването и разговорите на работното място ви доставят удоволствие и носят полза.

На 30 юни, в почивния ден, деловите срещи са неочаквано продуктивни и ще ви изпълнят с доволство. Проведете разговор с вашите близки, ако имате намерение през тази или през следващата седмица да уреждате кредит. Не го правете зад гърба им.

зодия Овен, зодия Телец, зодия Близнаци, зодия Рак, зодия Лъв, зодия Дева, зодия Везни, зодия Скорпион, зодия Стрелец, зодия Козирог, зодия Водолей, зодия Риби

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)