Какъв ще бъде месец юни за зодия Лъв

Зодия Лъв

На 1 юни сте склонни да се доверявате на всичко, което ви казват, а  използването на невярна информация ще навреди на авторитета ви. Не сте уверени в силите си. Чувствате се разколебани и нерешителни. Денят не е благоприятен за активна работа.

[ad id=“225664″]

На 2 юни ще ви донесат покана за събитие в почивния ден. Преценете дали си струва да отидете. Денят ви е наситен с работа, с уреждане на пътуване, които са по-важни.

На 3 юни пътят ви в почивния ден е свободен и ще го извървите без проблеми, достигайки до поставената цел. Ще получите оценка за свършеното, но този път подплатена и със сериозни приходи.

На 4 юни сутринта не се сърдете, ако ви отправят градивна критика, и не отговаряйте на близките и колегите си нападателно и агресивно. Тя не пречи, напротив, помага ви на работното място, а резултатът ще ви изпълни със задоволство.

На 5 юни въпреки планираните задачи бъдете предпазливи, защото не са изключени неочаквани обрати и трудности, породени от странични фактори. Част от тях са провокирани от вашите колеги.

На 6 юни сутринта проявете такт и сдържаност в семейството. Не отлагайте деловите срещи и началото на нови задачи. Успехът е с вас, въпреки че малко сте позагубили увереността във възможностите си. Сбъднете надеждите си, свързани с вашите делови планове.

[ad id=“236993″]

На 7 юни вашата само увереност и активност на работното място не ви носят полза, а ви печелят врагове. Близките ви отново са засегнати, че не сте спазили дадено обещание.

На 8 юни емоция, която трудно овладявате и влагате в общуването с вашите близки на закуска и с колегите си на вашето работно място, не само може да развали тяхното настроението, а и да съсипе отношенията ви.

На 9 юни промените ви носят полза в почивния ден. Анализирайте вашето минало, за да прецените кои хора не бива да допускате отново до себе си. Не обещавайте финансова подкрепа, за която не сте подготвени.

На 10 юни, в неделния ден, ви очакват срещи, пътуване, впечатляващи запознанства и интересни разговори. Поднесете без агресия вашите нови идеи, за да ги обсъдите със заинтересовани партньори.

На 11 юни сте прекалено инатливи и несговорчиви заради невъзможността да се примирите с присъствието на хора, които ви обсаждат с исканията си, без да имат право на тях. Не проявявайте словесна агресия, а им кажете, че няма как да сте им полезни.

На 12 юни денят е изпълнен предимно с работа и с впечатляващи делови предложения. Инвестиция в задграничен проект, който днес приключвате, ви дарява самочувствие и доволство, а и отправените ви похвали не са без значение. Планирайте разширяване на бизнеса си.

[ad id=“236999″]

На 13 юни защитете интересите си, дори и ако се наложи да докажете чужди пропуски. Стремежът ви към промяна е засилен, но може да се окаже с непредвидими последствия, ако сте прибързани.

На 14 юни през целия ден е във ваша полза да проявите такт към хората около себе си и да избегнете импулсивните реакции. От вас зависи да се справите блестящо със задълженията си на вашето работно място.

На 15 юни сте готови да рискувате и да проведете делова среща с искане за финансиране на вашия бизнес. Запазете спокойствие при разговорите. Обмислете предстоящите промени, когато останете сами. Не разчитайте на късмета си.

На 16 юни имате неочаквано много задължения в почивния ден, но и ще се наложи да разрешите проблемите на ваш колега. Чрез активната си работа сте длъжни да му помогнете, а след това да се заемете със задълженията си.

На 17 юни, в почивния ден, не е изключено да срещате трудности – знак, че може и да сте се отклонили в друга посока. Бъдете внимателни, за да не провалите възможността да попълните банковата си сметка.

На 18 юни успехът е с вас, ако не взимате крайни решения. Безпричинно се опасявате, че може да не изпълните планираните задачи. Начинанията ще ви донесат приходи и нови предложения.

[ad id=“237001″]

На 19 юни ще ви досаждат хора, които искат да се запознаят с вас. Откажете им среща, без да се колебаете, и директно им дайте да разберат, че не проявявате интерес към техните предложения.

На 20 юни неочаквана агресия и претенциите на вашите близки са причината да сте депресирани и разочаровани. Грозят ви нарочно предизвикани финансови проблеми от ваши роднини и приятели, които без емоция, с далновидност има те шанс да избегнете.

На 21 юни приемете предложението на ваш колега да се заемете с допълнителна работа. Ще ви донесе добра печалба. Не влизайте в спор, който ще доведе единствено до конфликти. Използвайте възможността за запознанства.

На 22 юни не пропускайте възможността за нови полезни познанства, обещаващи ви добри приходи в недалечно бъдеще. Бъдете отговорни към обещанието, което сте дали на ваш колега, и му помогнете.

На 23 юни, въпреки че денят е почивен, не отказвайте предложенията за делово сътрудничество, ако не са свързани с големи разходи от ваша страна и печалба за хората, които ви го предлагат. Ако е така, по-добре работете сами.

На 24 юни, ако искате да успявате, покажете на какви трудови подвизи сте способни в почивния ден, но без да се доверявате на съвети, които идват от уж добронамерени колеги, но целящи да ви създадат неприятности.

[ad id=“238430″]

На 25 юни избягвайте запознанствата. Завист заради успехите ви, бликнала във вашите неприятели, няма да липсва. Не се впечатлявайте, за да си спестите ненужните разправии, които ще ви изнервят.

На 26 юни не са изключени неотложни промени на вашето работно място. Бъдете отговорни. Анализирайте действията си, за да не допуснете грешка. Успехът отново е с вас.

На 27 юни, ако не проявите доверчивост към колеги, които не познавате, но те упорито се домогват до вас, ще завършите задачите си още до обед. Бъдете отговорни към служебните си задължения.

На 28 юни ви съветвам да разчитате на себе си. Отстоявайте принципите си. Успехът ще бъде с вас, ако не проявявате нетърпение и не сте прибързани. Пригответе се за нови задачи. Очаквайте информация за приходи.

На 29 юни работете заедно с колегите си, без да се притеснявате, че ви трябва помощ, която е правилно да приемете. Скоро ще върнете стореното добро. Трудностите са общи, затова с взаимна подкрепа ще се справите блестящо.

На 30 юни не се притеснявайте, ако в почивния ден сте на вашето работно място и ви посрещнат с проблеми. Не са свързани с вас, но може да помогнете на колегите си. Работата заедно с тях ви носи отлични приходи.

зодия Овен, зодия Телец, зодия Близнаци, зодия Рак, зодия Лъв, зодия Дева, зодия Везни, зодия Скорпион, зодия Стрелец, зодия Козирог, зодия Водолей, зодия Риби

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)