Ежедневен астрологичен хороскоп за месец юни – зодия Овен

Зодия Овен

[ad id=“225664″]

На 1 юни бъдете отговорни към задълженията си в семейството дори и да се налага сутринта да сте на работното си място. Не проявявайте агресия към вашите близки, но и не допускайте да ви пречат.

На 2 юни при среща с влиятелна личност в почивния ден заложете на вашия чар. Потънали сте в мисли заради възникналите проблеми в личния ви живот. Освободете се от тях, за да не пропилеете възможностите за професионална изява.

На 3 юни сте в състояние да достигнете непостижими до този момент професионални висоти, въпреки че денят е почивен. Не се колебайте, а бъдете дейни. Преценете дали вашите средства позволяват инвестиции в нови проекти или е по-добре да изчакате. Не мислете за кредит.

На 4 юни не се намесвайте във финансовите проблеми на ваш приятел. Не бъдете прекалено откровени и не споделяйте бъдещите си планове. Начинанията се развиват по план и ви зареждат с увереност.

[ad id=“236993″]

На 5 юни денят е подходящ за начинания. Не ги споделяйте гордо или наивно с конкуренти. Имате възможност да започнете нов бизнес, който изисква да се изявите не като подчинени, а като добри професионалисти и ръководители.

На 6 юни, без да се съобразявате с мнението на вашите партньори, поставете началото на нови занимания, които обаче изискват да сте внимателни. Надеждите ви, че ще получите подкрепа, може да се окажат напразни.

На 7 юни трудностите са породени от независещи от вас причини, с които имате сили да се справите, ако не се ядосате и си наложите търпение. Не пропускайте да се наспите добре.

На 8 юни бъдете умерено дейни. Вечерта се постарайте да сте сред вашите близки и не пропускайте да приключите с разрешаването на проблеми с ваши роднини.

На 9 юни, в почивния ден, ако имате възможност, проведете деловите срещи, които отложихте в края на миналата седмица. Положителните промени ще ви споходят, ако анализирате действията си. Денят може да се окаже изтощителен за вас.

[ad id=“236999″]

На 10 юни проявете разбиране към вашите близки, които ви молят за подкрепа в неделния ден, само ако не е финансова. Не щадете силите си, за да се справите със задълженията си на работното място и да заслужите добри приходи.

На 11 юни трудностите ви заобикалят, но заради проблеми при вашите колеги се блокира и вашата работа. Решението да инвестирате в нов проект може да ви провали. Помислете за кариерата си.

На 12 юни не очаквайте помощ, а разчитайте на себе си в делови план. В материално отношение жънете успехи. Организирайте работен обяд с ваши задгранични партньори.

На 13 юни вашите отношения на работното място са причината за напрежение. Не отказвайте предложение за допълнителна работа, която ще ви донесе добра печалба. Служител в общината ще ви зарадва с добра новина.

На 14 юни ви е необходимо да се възстановите от умората, не пренебрегвайте здравето си. Началото на нови делови занимания е обещаващо. Трудностите са преодолими с малко повече усилия от ваша страна.

[ad id=“237001″]

На 15 юни мечтаете за главоломен успех на работното място. Няма да го имате и ще си тръгнете към къщи разочаровани. Бъдете внимателни и не допускайте проблеми в семейните отношения, които трудно ще преодолеете.

На 16 юни, в почивния ден, имате възможност да блеснете с интелекта си. Бъдете отговорни на работното място и помогнете на вашите колеги, въпреки че ви завиждат и се превръщат в очите ви в досадни и неблагодарни хора.

На 17 юни, в почивния ден,  може да дадете съгласие да вложите парите си във вече проучен доходен бизнес. Бъдете самокритични, ако установите, че допускате грешки, и се извинете, като веднага ги отстраните. Печелите уважението на колегите си. Не давайте заеми срещу лихва. След време ще се наложи да водите дела, за да си върнете парите.

На 18 юни на работното място ще се справите с лекота с трудностите, но отношенията ви с ваш колега ще се променят в негативна посока. Денят е особено ползотворен за работещите в сферата на финансите. Бъдете отговорни, не се надявайте на чудо.

[ad id=“238430″]

На 19 юни ви се удават изявите в сферата на изкуството. Успехът е с артистите и певците. Разправиите в семейството не трябва да ви притесняват. Бъдете честният арбитър и разрешете спора. Плановете си за деня осъществявате без проблем.

На 20 юни се откажете от грандиозните си планове и се заемете с обичайните си задължения. Заради незавършени задачи търпите критиката на вашите началници, които няма да приемат извиненията ви. Общуването е затруднено.

На 21 юни странично влияние може да съсипе отношенията ви в семейството. Интригите на ваши съседи не са останали незабелязани от брачната ви  половинка. Очаквайте приходи.

На 22 юни в общуването със семейството запазете спокойствие и не  напрягайте атмосферата. Очаквайте делови предложения, чрез които ще се доберете до значими бъдещи финансови постъпления.

На 23 юни, в почивния ден, се тревожите за последиците от рисковани действия в работата си. Дори и да искате да тръгнете в нова посока, не сте избрали подходящия ден за промяна на работното място, защото може да останете без работа, при това за дълго.

[ad id=“236993″]

На 24 юни сте готови да спорите и да се ядосвате заради обрати, които не зависят от вас в почивния ден. Не си губете времето, а се заемете с деловите си срещи и служебни задачи. Забравете за проблемите на вашите роднини.

На 25 юни денят е благоприятен за всички, които се занимават със застрахователен бизнес. Не пропускайте да се възползвате от поднесеното ви делово предложение. Общувате с лекота. Проведете планираните разговори.

На 26 юни тези от вас, които се интересуват от движението на борсата, да не продават, а само да купуват. Инвестициите са печеливши. Трудностите ви амбицират и зареждат с желание да се докажете пред вашите колеги.

На 27 юни денят ви позволява да се подготвите за предстоящо пътуване. На работното място завършете най-напред започнатите задачи. Избягвайте критиката. Решителността ви помага да се справите със задълженията си.

На 28 юни на работното си място сте уверени в себе си. Изпълнени сте с желание да докажете на всички вашите способности. Предпазвайте се от предложенията за уж печеливши, но всъщност губещи инвестиции. С работата си се справяте отлично.

[ad id=“237001″]

На 29 юни доброто настроение ще ви помогне да се справите със задълженията си. Ще ви е трудно да изберете една от няколкото покани за вечерта, които ви отправят днес. Начинанията ще ви донесат признание и приходи.

На 30 юни се предпазвайте и дори избягвайте запознанствата, които в този почивен ден не само че не са подходящи, а и скоро ще ви навредят. На работното място се справяте както винаги в срок със служебните си задължения.

зодия Овен, зодия Телец, зодия Близнаци, зодия Рак, зодия Лъв, зодия Дева, зодия Везни, зодия Скорпион, зодия Стрелец, зодия Козирог, зодия Водолей, зодия Риби

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)