Какъв ще бъде месец юни за зодия Везни

Хороскопът за зодия Везни

[ad id=“225664″]

 На 1 юни ви се иска да отидете по-рано на работа, за да не пропуснете важна среща, насрочена неслучайно днес. Не позволявайте на вашите близки да ви товарят със задачи, защото ще си провалите възможността за повишение.

На 2 юни сте напрегнати заради спешни задачи в почивния ден на работното място, които сте длъжни да завършите. Не се занимавайте със странични проблеми и не позволявайте на вашите колеги да ви прекъсват и разсейват.

На 3 юни активността ви на работното място в почивния ден надхвърля очакванията на вашите колеги. Не ви съветвам да се занимавате и с техните задължения, защото ще си спечелите врагове.

На 4 юни не се опитвайте да надскачате себе си. Ако се преуморите, може да не завършите задачите си в указания срок и да търпите наказания. Ако сте умерени и търпеливи, ще се справите отлично.

На 5 юни с търпение и без агресия приемете упреците на вашите колеги, които искат чрез вас да оправдаят собствените си грешки. Следобед обстановката на работното място ще се успокои.

На 6 юни успехът е с архитектите, строителните предприемачи, с търговците, но и с всички, които знаят как да печелят пари, да се борят за правата си и най-вече да са практични при инвестициите. Въздържайте се от делови пътувания.

[ad id=“236993″]

На 7 юни денят ви носи приятни, но и не малко неприятни емоции. Зависими сте от средата, в която се намирате. Съветвам ви да си останете у дома или пък да се отдадете на развлечения с приятна компания.

На 8 юни начинанията са перспективни. Овладейте емоцията си, защото тя може да се превърне в причина за конфликти с вашите колеги, за които вие ще сте причината. Трудно ще изгладите отношенията си, ако ги развалите.

На 9 юни, въпреки че денят е почивен, насрочете за следобед последния преглед на документите преди подписването на финансови договори. Докажете, че сте стабилни, за да уговорите кредитиране и да осъществите планираните инвестиции. При възможност пътувайте.

На 10 юни обогатете знанията си, за да сте в крак с новостите и да блеснете при преговори за съдружие. Подпишете договорите по уговорените сделки, след като ги прегледате отново, нищо че денят е почивен.

На 11 юни въпреки неприятните служебни разговори, които ще провеждате, не се очертават проблеми на вашето работно място. Не приемайте допълнителни задачи, с които ще ви изгубят времето и няма да ви заплатят.

На 12 юни деловите срещи ще изненадат и вас, и партньорите ви с неочакваното развитие на разговорите. Не сте подозирали, че ще участвате във важен проект, но не бързайте с положителния отговор.

[ad id=“236999″]

На 13 юни за огромна изненада на вашите колеги ще се справите с трудностите, блокирали тяхната работа и пречещи да получите очакваните приходи. Не ви съветвам да пътувате.

На 14 юни не прекалявайте със стремежа си да постигнете набелязаната цел на всяка цена и без оглед на средствата. Не се поддавайте на емоцията. Не се карайте с вашите близки и приятели. Изслушвайте събеседниците си.

На 15 юни на работното място не създавайте конфликти с вашите колеги. И те искат да работят наравно с вас. Нервността ви е безпричинна. Изречените думи

може да ви спечелят приятели, но и врагове.

На 16 юни денят е почивен. Премълчавайте и не влизайте в спор с вашите колеги, ако не ви засяга. Намесата ви може да е причина за дистанцията им. Не се карайте с вашите близки и приятели, защото без да усетите, рискувате да си навредите.

На 17 юни, колкото и да ви е неприятно, анализирайте в почивния ден действията си и бъдете отговорни. Очаквайте финансови проблеми. Проявете търпимост към вашите близки и проведете откровен разговор. Пред вас се очертава възможността да сключите изгоден договор.

На 18 юни професионалните ви планове ще се развият според вашите очаквания. Усилията ви да приключите задачите си до края на работния ден ще бъдат оценени.

На 19 юни избягвайте случайните запознанства, защото ако сте самотни и дадете знак за това, трудно ще се отървете от новите си познати. Следобед сте в отлично настроение.

На 20 юни стойте настрани от клюките и интригите на вашето работно място. Денят е изпълнен с напрежение за околните, но не и за вас. Поставете началото на нова дейност и обмислете задгранично пътуване.

На 21 юни ви грозят загуби, които ще се наложи да покривате с финансовите постъпления през следващите дни. Не допускайте разправии в семейството заради пари и не ги прахосвайте без причина!

На 22 юни ви съветвам да проявите предпазливост в общуването с непознати в този ден. Пазете се от конфликт заради отказа ви да проявите разбиране към близките си. Тактът е задължителен.

На 23 юни, в съботния ден, бъдете организирани и отговорни към задълженията, които сте поели пред вашите колеги, партньори и близки. За съжаление ще усетите, че ваш приятел се опитва да ви създава пречки. Помислете си дали наистина ви е приятел.

На 24 юни ще осъществите вашата главна цел за този почивен ден. Изявете се като добри професионалисти на работното място. Във втората половина на деня избегнете депресията с активна работа.

На 25 юни преговорите, които провеждате, ще ви осигурят отлични приходи. Вашите колеги завиждат на постиженията ви. Вместо да се притеснявате от коментарите им, се заемете със задълженията си.

На 26 юни бъдете внимателни със запознанствата, защото сте във властта на емоцията и не осъзнавате навреме дали не се обвързвате с неподходящи хора и бъдещи използвачи. Очаквайте приходи.

На 27 юни на вашето работното място успехът ви спохожда още сутринта. Неочакван е, но ви зарежда с желание да сте дейни. Начинанията привличат вниманието на вашите колеги, които ще ви подкрепят.

На 28 юни ще се сблъскате с трудности, които няма как да предвидите, защото са породени от непознати хора, появили се неочаквано около вас. Въоръжете се с търпение, за да се справите със задачите.

На 29 юни най-сетне ще си получите обратно дадените назаем пари на ваш колега. След това се пригответе за интересна и ползотворна делова среща. Усещате, че е време отново да намерите пътя към себе си.

На 30 юни няма да ви е лесно на вашето работно място в почивния ден. За ваша изненада трудностите ще се стоварят върху главата ви неочаквано. Имате умения и знания и ще ги преодолеете, но доста ще се потрудите. Бъдете аналитични и честни към себе си.

зодия Овен, зодия Телец, зодия Близнаци, зодия Рак, зодия Лъв, зодия Дева, зодия Везни, зодия Скорпион, зодия Стрелец, зодия Козирог, зодия Водолей, зодия Риби

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)