Какъв ще бъде месец юни за зодия Риби

Хороскопът за зодия Риби

[ad id=“225664″]

 На 1 юни не пътувайте. Необходими покупки за дома ще ви ядосат и ще излеете гнева си на вашите близки, защото не са се допитали до вас. На работното място се заемете със задълженията си, вместо да обикаляте като буреносен облак.

На 2 юни денят за някои от вас е почивен, за други – работен, който изисква да не се отпускате, да сте дейни и на работното място, но да не допускате съвети от хора, които нямат право на намеса в задълженията ви.

На 3 юни, в днешния почивен ден, сте склонни да се доверявате на хора, които кръжат около вас и настояват да се съобразите със съветите им. Сторите ли го, провалът ви е сигурен. Избегнете запознанствата, дадените ви визитки ви съветвам да изхвърлите.

На 4 юни приходите ви са причина за всеобща завист и ще ви принудят да прекратите отношенията си с ваши приятели.

На 5 юни ви предстои сключване на печеливши търговски сделки. Избягвайте участие в рисковани начинания. Деловите срещи ви носят очакваните резултати, ако имате време да ги проведете преди обед на чаша питие и завършите с обяд.

На 6 юни следвайте вашата цел упорито, без притеснения от трудностите по пътя си. До края на деня ще бъдете възнаградени. Бъдете сдържани и избегнете грешките.

[ad id=“263680″]

На 7 юни не прекалявайте с претенциите към вашите близки. Ако се налага да работите, не отказвайте предложената помощ. Стабилизирайте отношенията си на вашето работно място.

На 8 юни не пропускайте да си създадете приятни емоции и да се заредите с добро настроение. Около обед приключете старите и се заемете с новите си задачи. При необходимост не отказвайте помощ.

На 9 юни не се притеснявайте, ако в този почивен ден се налагат неочаквани разходи, защото днес ще стабилизирате финансовото си състояние. Проявете отговорност на работното място.

На 10 юни ежедневните служебни проблеми могат да се разрешат и без вашата пряка намеса в почивния ден. Работата ви спори. Ако сте на ръководна позиция, проверете дали вашите подчинени се справят със задълженията си. Не бързайте да уволнявате.

На 11 юни денят ще бъде труден за вас. Верният подход към колегите ви е начин да заслужите подкрепа на вашите планове. Всички начинания ви носят признание и отлични приходи.

На 12 юни очаквайте новина, която ще ви изненада приятно. Приходите следобед ще са гаранция за признание. Не отминавайте с пренебрежение предложенията за нов бизнес. Работата ви спори.

На 13 юни не търпите забележки и сте агресивни. Възобновете прекъснатите делови отношения, ако сте допуснали грешка и едва сега я осъзнавате. Предпазливостта в този ден ви помага да избегнете трудностите.

[ad id=“236993″]

На 14 юни сутринта се задълбочете в служебните си задачи. Разрешаването на семейни проблеми ви гарантира спокойствие. Може да пътувате за делова среща, ако е кратка и ще се приберете за вечеря.

На 15 юни отложете деловите разговори, дори и ако ви притискат да ги проведете. Намерете време за себе си вечерта и се усамотете, за да си отдъхнете от хора и разговори.

На 16 юни успехът съпътства всички, които работят в сферата на банковото дело и финансите, въпреки че денят е почивен. Внимавайте със запознанствата. Ограничете разговорите с вашите колеги, ако е възможно, дори изключете телефона си.

На 17 юни ваши неприятели неочаквано може да усложнят живота ви в почивния ден. Бъдете внимателни и не споделяйте плановете си. Отложете начинанията. Въведете ред на работното си място.

На 18 юни не отказвайте непланирани делови срещи. Не критикувайте колегите си и не прекалявайте с изискванията си, за да не пропуснете шанса да осъществите плановете си.

На 19 юни ще получите интересни предложения, които са причина да отидете рано сутринта на работното си място. Следобед си дайте почивка и останете с вашите близки.

На 20 юни не уговаряйте чрез приятели кредити от банкови институции, защото имате достатъчно средства, за да поставите начало то на ваш бизнес. Сторете го, без да се съобразявате с мнението на вашите близки.

[ad id=“236999″]

На 21 юни вместо да си печелите врагове заради преумората, която ви притеснява, премълчавайте и не спорете заядливо с вашите приятели и близки. Запознанствата са полезни. Не изхвърляйте дадените ви визитни картички.

На 22 юни обърнете внимание на препятствията по пътя си, защото те са предупреждение, за да не отиде трудът ви на вятъра. Ако пътувате, ще обидите вашите близки, че не сте се прибрали у дома навреме, за да посрещнете гостите, които сте поканили.

На 23 юни заради факта, че в почивния ден сте поели нови отговорности, ви съветвам да сте двойно по-прозорливи, предвидливи и разумни. Всички, които се надяват на чудеса в очакване да им поднесат печалба, без да са работили, ще се провалят.

На 24 юни бъдете упорити, дейни и внимателни при изпълнение на служебните си задължения в почивния ден. Съхранете добрите си отношения с вашите колеги, началници и партньори.

На 25 юни сте досадно раздразнителни и капризни, въпреки че успехът може да ви споходи още до обед. Притъпете желанието си да се противопоставяте на вашите колеги.

На 26 юни сутринта сте засегнати от вашите близки, които ви упрекват, че се прибирате късно. Вашият аргумент, че работите много, но и печелите отлично, няма да ги впечатли. Не всичко е пари. Завършете изостаналите задачи.

[ad id=“237001″]

На 27 юни ви очаква ден на изненадите. Приключете с вашите финансови задължения. Промените днес са във ваша полза. Не пилейте времето си в разговори с непознати хора, които ви досаждат.

На 28 юни работата ви спори, но не сте застраховани от грешки. Не харчете пари за ненужни покупки, защото ще са ви необходими в близките дни. Имате възможност да разрешите личните си проблеми.

На 29 юни проведете важните делови разговори и си създайте спокойни условия за работа. Трябва ви тишина. Всичко започнато върви добре. Не обсъждайте договори, свързани с пари, особено ако се отнасят за големи суми.

На 30 юни от сутринта в почивния ден сте агресивни, емоционални и раздразнителни. Внимавайте настроението ви да не ви провали. Заемете се със задълженията си, вместо да търсите на кого да си го изкарате.

зодия Овен, зодия Телец, зодия Близнаци, зодия Рак, зодия Лъв, зодия Дева, зодия Везни, зодия Скорпион, зодия Стрелец, зодия Козирог, зодия Водолей, зодия Риби

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)