Какъв ще бъде месец юни за зодия Стрелец

Хороскопът за зодия Стрелец

[ad id=“225664″]

На 1 юни ви предстои натоварен и изпълнен с напрежение ден, заради който може да промените плановете си. Ако се занимавате с търговия, печалбата ви е отлична, но не и ако сте алчни и приемете стоки без сертификат за качество, но на неустоимо ниска цена. Рискът не си струва.

На 2 юни, в почивния ден, планирайте внимателно разходите си, за да не нарушите финансовия баланс на вашата фирма. Очакват ви изключителни резултати на работното място, ако надмогнете егото си и съумеете да се възползвате от помощта на вашите колеги.

На 3 юни през целия неделен ден около вас кръжат неприятели, които досаждат на вашите колеги и партньори, за да измъкнат информация за работата ви. Задълбочете се в задачите си и не допускайте странична намеса.

На 4 юни се тревожите заради странното и обидно поведение на ваш колега, който отказва да се съобрази с новите правила на работното място, въпреки че те са причината за повишена ефективност в работата.

На 5 юни стабилизирайте постигнатото на работното място и се заемете с новите си задачи. Деловите запознанства са нова възможност да разширите вашата дейност и зад граница.

[ad id=“263680″]

На 6 юни ви покровителстват хора, заемащи високи постове в държавата, които са впечатлени от вашите умения. Приемете с благодарност подкрепата им. Вашият успех ще ги зарадва.

На 7 юни денят може да ви донесе разочарования, свързани с безпричинната агресия на ваши роднини, които са ви нападнали с обидни думи. Защитете се и им забранете да идват в дома ви.

На 8 юни изпълнявате с много усилия служебните си задачи, защото се чувствате напрегнати и изморени. Не се поддавайте на ласкателствата на вашите близки, които искат да обиколите магазините.

На 9 юни позволете на разума си да ви направлява и успехът ще бъде с вас в почивния ден. Проявете творчество на работното място. Ще заслужите признание с приключването на вашите служебни задачи.

На 10 юни планирайте работата си така, че да не надхвърля вашите възможности. Денят, въпреки че е почивен, ви гарантира добри резултати. Радвате се и на колегиална подкрепа въпреки напрежението на работното място.

На 11 юни сте доволни от работата си и ще получите похвала от вашите колеги, която не бива да отприщва желанието ви да прекалите с претенциите си към тях. Спестете си финансовите загуби.

На 12 юни се предпазвайте от прибързаност и грешки, които ви бавят при изпълнение на планираните задачи. Чувствате се безпомощни и потиснати заради конфликти между ваши колеги.

На 13 юни очаквайте приходи, които ще озлобят вашите приятели. Прекалено натоварени сте с работа, а вашите колеги трудно ще издържат на напрежението. Следобед ще ви оставят сами да се радвате на триумфа.

[ad id=“236993″]

На 14 юни е от огромно значение в този ден какво впечатление ще оставите в хората. Интересни запознанства ще ви накарат да забравите за проблемите си и да отхвърлите задачите си.

На 15 юни обърнете внимание на близките си и не проявявайте егоизма си още от сутринта. Не е редно работата да е винаги от първостепенно значение за вас. Потърсете компромиса в отношенията.

На 16 юни се налага да вземете важни делови решения въпреки почивния ден. Запознанствата в този ден са предимно в деловата сфера, затова не ги избягвайте. Ползата е взаимна. Не бъдете скъперници. Разчитайте най-вече на себе си.

На 17 юни, в почивния ден, сте прекалено емоционални. Отменете планираното пътуване. На работното място проведете разяснителни разговори с вашите колеги и с ръководството за новата си работа. Не са изключени грешки, породени от подвеждаща информация.

На 18 юни разговорите ви за преместване на нова работа ви изпълват с доволство, а заплащането е съгласно вашите мечти. Полученото признание изисква да се доказвате постоянно пред новия си работодател.

На 19 юни необмислени решения и импулсивни постъпки ще са причина за неочаквани обрати в личните ви отношения. Бъдете предпазливи и най-вече толерантни към вашите близки.

На 20 юни сте готови на рисковани действия, за да си извоювате нова позиция на работното място. Във ваша полза е преди това да прецените дали промяната си заслужава и дали няма да съжалявате.

[ad id=“236999″]

На 21 юни ви очакват непланирани служебни промени. Ще се разочаровате от отношението на ваши близки, които не знаят какво точно искат, но все вие сте виновните за провалите им. Нервността ви прави впечатление на всички. Съветвам ви да се контролирате, за да не изпуснете някоя дума заради която после ще съжалявате.

На 22 юни не сте склонни да се срещате с непознати хора, въпреки че настояват, чието странно поведение ви притеснява. Откажете тази среща, която може да се окаже обсебваща и да ви въвлече в бъдещи проблеми. Не пътувайте, ако е възможно дори и с градски транспорт.

На 23 юни, в почивния ден, задълженията ви са повече от очакваното. Въпреки че сте напрегнати и притеснени, ви доставя удоволствие да се доказвате като знаещи и можещи пред вашите колеги и партньори. Внимавайте какви думи изричате.

На 24 юни, в почивния ден, за да преодолеете проблемите на вашето работно място, бъдете търпеливи и не избухвайте. Не мислете да разширявате дейността си. Няма да срещнете подкрепата на вашите партньори и близки.

На 25 юни денят е изпълнен със срещи и нямате време за губене. Завършете започнатите задачи и се включете в нов проект, който ви привлича с обещание за нови възможности за себеизява.

На 26 юни бъдете внимателни при работа с документи, ако се налага да ги прегледате спешно. Новина за успех, който сте постигнали, ще ви вдъхне сили да отхвърлите докрай професионалните си задачи. Няма да ви липсват делови запознанства.

[ad id=“237001″]

На 27 юни не забравяйте да отидете на уговорената среща за финансиране на малък бизнес на ваши близки. Помогнете им, но без да им давате заем, защото ще ги превърнете във ваши врагове.

На 28 юни спокойствието на вашето работно място и хармонията в отношенията ви се отразяват добре. Избягвайте ненужните спорове и не рискувайте, като защитавате ваш колега, който се е забъркал в конфликт.

На 29 юни сте обзети от желание да постигнете целите си. Това ще доведе до противоречие с вашия душевен мир, който не допуска прибързани решения, но ще намерите компромиса следобед и ще се успокоите.

На 30 юни денят е почивен, но сте напрегнати и сполуката може да ви подмине. Днес е във ваша полза да извлечете полезната информация от колеги и приятели, която ви е необходима на работното място.

зодия Овен, зодия Телец, зодия Близнаци, зодия Рак, зодия Лъв, зодия Дева, зодия Везни, зодия Скорпион, зодия Стрелец, зодия Козирог, зодия Водолей, зодия Риби

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)