Какъв ще бъде месец юни за зодия Дева

Хороскопът за зодия Дева

[ad id=“225664″]

 На 1 юни запознанство може да промени из основи вашия живот. Наложете си спокойствие, ако се опитват да ви създават проблеми у дома или на работното място.

На 2 юни отменете деловите срещи в този почивен ден и не провеждайте разговори с вашите колеги и партньори, ако целите да докажете пропуските им. Заемете се с преките си професионални отговорности и с творческа работа.

На 3 юни не сте настроени за работа в почивния ден, защото сте преуморени. В състояние сте да общувате, да получавате и да споделяте информация. Не бъдете приказливи и не се хвалете с вашите нови планове, за да не ви изпреварят.

На 4 юни трудностите в общуването на работното място са причина за разправии с вашите колеги. Настроението ви е променливо, но успехът няма да ви изостави, ако сте отговорни към задълженията си.

[ad id=“238430″]

На 5 юни се заемете с рутинните си задължения. Не сте склонни да приемете идеята за промени. Страхувате се да не си създадете проблеми със семейството, въпреки че близките ви подкрепят изцяло вашите идеи.

[ad id=“236993″]

На 6 юни ще получите заем, но само ако намерите сили да се освободите от обзелия ви песимизъм. Начинанията ви носят финансови постъпления, а също и признание, което ще ви изкачи на нов професионален връх.

На 7 юни отложете взимането на важни решения, ако са свързани с вашите колеги или новите ви служебни задължения. Разсеяни сте. При възможност се отдайте на почивка и пътувайте.

[ad id=“237001″]

На 8 юни с агресия няма как да се защитите от нападките на вашите близки и колеги. По-добре си наложете спокойствие. Никой с нищо не ви заплашва. Изчистете подсъзнанието си от страховете.

На 9 юни, в почивния ден, приемете допълнителна работа или предложение за нова работа, ако го обмисляте, стига да ви гарантира по-високо заплащане. Анализирайте внимателно постъпките си. Бъдете полезни на хората, които имат нужда от вас, без да очаквате същото в замяна.

На 10 юни, в почивния ден, хармонията в отношенията ви помага да покорите нов професионален връх. Не си внушавайте несъществуващи проблеми и трудности, за да не ги предизвикате сами.

На 11 юни ще изненадате всички с отсъствието на каквито и да било финансови затруднения или проблеми на работното място.

На 12 юни сте склонни да взимате прибързани решения. Внимавайте, лесно ще допуснете грешки. Творческото отношение към вашата работа ще издигне авторитета ви и ще увеличи влиянието ви сред вашите колеги.

[ad id=“236999″]

На 13 юни сте склонни да създавате нови познанства, които може така да ви обсебят, че да забравите за професионалните си задължения. Бъдете отговорни към себе си. Не рискувайте!

На 14 юни трудностите ви изнервят. Вашите близки отново са буфер на лошото ви настроение. На работното място ще се успокоите заради постигнатите резултати.

На 15 юни не е изключено да ви принудят да изяснявате личните и професионалните си проблеми, а това никак няма да ви допадне. Въоръжете се със смелост и признайте вашите слабости.

На 16 юни, в този напрегнат почивен ден, ще се окажете в центъра на конфликт, свързан с финансови проблеми, които не ви засягат. Всички са вперили погледи във вас и се надяват да се справите с вълшебната пръчица, каквато не притежавате.

На 17 юни до обед в почивния ден сте дейни на вашето работно място. Следобед ви очакват разочарования, породени от прибързани решения. От вас зависи да ги избегнете с такт и търпение.

На 18 юни се вслушайте в гласа на интуицията си. Начинанията ще бъдат продуктивни, ако не бързате да поставяте началото им сутринта, а изчакате следобед. Приходите ви от тях са сигурни.

На 19 юни напрежението е огромно заради служебните ви задължения, но вашите колеги ще ви подкрепят. Отложете пътуването, което сте планирали с вашите близки. Отложете и деловите си срещи.

[ad id=“237001″]

На 20 юни успехът ще ви споходи следобед. Постарайте се да не настоявате пред вашите колеги да поемете и част от техните задължения, за да получите допълнително възнаграждение. Не ви трябва скандал и обвинение в меркантилност.

На 21 юни сте заредени с желание да работите активно. Ако искате да избягате от семейните си задължения след края на работния ден, проблемите ви са гарантирани. Не пътувайте.

На 22 юни помислете върху случилото се през изминалите месеци. Говорете откровено с колегите и близките си и изяснете причините за тяхното отдалечаване.

На 23 юни деловите ви срещи в почивния ден са причина да се хвалите пред колегите си, преди да сте завършили провежданите разговори. Ако се занимавате с частен бизнес, бъдете перфектни в документацията си.

На 24 юни общуването, срещите и деловите разговори ще ви донесат удовлетворение в почивния ден. Бъдете готови да ви радват нови постижения както на работното място, така и в личните отношения. Не допускайте финансови загуби.

На 25 юни сутринта сте натоварени с достатъчно отговорни задачи, които отхвърляте с лекота. В края на деня ще се почувствате уморени и отпаднали заради напрежението на работното място.

На 26 юни денят ви обещава признание само ако се доверите на интуицията си. От вас зависи да подберете екипа, с който ще работите, за да общувате с подчинените си без проблем. Не си поставяйте неизпълними професионални цели.

На 27 юни жънете успехи, най-вече в материално отношение. Те са достатъчни, за да планирате следващия месец, доволни от постигнатото, и да заделите част от приходите си, но не като ги криете под дюшека, а като ги оставите в банка на влог.

[ad id=“238430″]

На 28 юни не мислете за бъдещите си професионални планове. Новите срещи ви носят рисковани предложения и много бъдещи разочарования. Овладейте емоцията си, защото може да ви попречи на решенията. Ограничете срещите и разговорите си. Усамотете се. Изолирайте се от целия свят.

На 29 юни ще се наложи да говорите със своите близки за техни проблеми. Помощта ви е наложителна и не бива да я отказвате. Ще ви отнеме много време, но пък ще си спечелите уважението и обичта им.

На 30 юни споделете в почивния ден с вашите колеги притесненията си за новите възможности за делово сътрудничество. Ако сте на ръководен пост, ви съветвам да се откажете от тях, ако ви ги предложат днес. Очаквайте професионални сривове, които ще ви доведат до депресивни състояния и песимизъм.

зодия Овен, зодия Телец, зодия Близнаци, зодия Рак, зодия Лъв, зодия Дева, зодия Везни, зодия Скорпион, зодия Стрелец, зодия Козирог, зодия Водолей, зодия Риби

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)