Довечера в „Завинаги“: След ново разочарование Есма вече не е същата

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ двама от братята Боран се пекат на бавен огън. Фикрет не е на себе си заради казаното от Юлфет, а Адем преживява страшен кошмар.

Шокиращо в “Завинаги”: Фикрет чува, че Фарук е син на Гарип

Фикрет няма идея какво да направи с наученото, че Фарук не е син на баща им, а на Гарип. Той обикаля замислен и не може да се побере в кожата си. Все още няма как да смели информацията. Не намира сили да сподели и с Фарук, въпреки, че му отива на крака в офиса. Започва да чете за Гарип, сравнява снимките им, търсейки прилики.

Адем от своя страна също не вижда перспектива в живота си, след като разбра, че Дилара е направила аборт и е убила детето им без дори да го уведоми за него. Адем преживява истински кошмар, спейки в стаята на Есма и сънувайки своя пораснал, но нероден син, когото жена му е довела в имението. Все още под влияние на ужасните въображаеми картини, Адем вдига на позвъняването от Юлфет, която иска да знае защо племенникът ѝ е оттеглил жалбата си срещу Фарук в полицията. Бесен от загубата на детето си, Адем рязко отрязва леля си.

Довечера в “Завинаги”: Животът може да залепи разбитите парчета, иска само да му дадем шанс

След като отношенията на Есма с Юлфет достигат критична точка и лелята демонстративно им прави пречка в продажбата на парцела, султанката отива при един млад бизнесмен, на когото покойният Февзи много е помогнал. Тя му предлага да купи парцела, но след отказа му Есма изпада в ступор, сливайки се с тълпата на улицата. Отказва дори на Гарип, който се опитва всячески да я вдигне над водата.

Сюрея е подготвила подарък с благодарност към Юлфет, задето ги прие в дома си. Когато научава това обаче, Есма направо полудява. Тя вече изобщо не задържа своята неприязън към моделиерката и много категорично забранява на всички у дома да контактуват с нея.

Довечера в “Завинаги” Адем броди като Дракула в празния си дворец, но се оказва, че не е сам

Докато Фарук, Сюрея и Ипек са на вечеря заедно с Окан заради успешно подписания договор, „работата“ на Фикрет, заради която той се откачи от събитието, започва. Фикрет се промъква в дома на Халим, както беше обещал на мафиота, но там не всичко завършва добре за него.


image0 (9K)