Шокиращо в „Завинаги“: Фикрет чува, че Фарук е син на Гарип

Довечера в „Завинаги“ Фикрет става неволен свидетел на разговор между Есма и Юлфет, който се провежда на стълбището и той го чува от долния етаж. Информацията срутва целия му познат до момента свят.

Неотшумял още сривът след задържането на Фарук в полицията и на закуска се появява ни лук яла, ни лук мирисала, Юлфет. С невинна физиономия, както винаги, тя съобщава на семейството неприятната новина, че е решила да отложи продажбата на парцела. Лелята изважда някакви оправдателни доводи за действията си, на които Есма изобщо не вярва.

Дилара все още е в квартирата на Осман, където се крие от домогванията на Адем.,

Довечера в “Завинаги”: Животът може да залепи разбитите парчета, иска само да му дадем шанс

Тя не изглежда никак добре, когато на сутринта излиза от жилището му. Младият мъж е малко озадачен и се принуждава да погледне историята на търсенията ѝ в компютъра. Осман разбира, че Дилара е тръгнала да направи аборт и той хуква след нея. Успява да я настигне и двамата провеждат много важен разговор.

Фикрет се забърква в нов проблем. Той трябва да „заработи“ информацията, която чака да получи от Халим. Той от своя страна иска „услуга“ от Фикрет, който да проникне в охраняваното жилище на мафиота, откъдето да изнесе паспорта му. Но нещата, както можете да предположите, се заплитат неимоверно. В черната нощ Фикрет успява да мине покрай охраната и влиза в къщата, но…

Юлфет продължава да плете паяжината си около Есма. Тя се среща с дамите от Фондацията и си прави селфи с тях, като уж между другото и с много невинен тон разказва на клюкарките как гордата Есма е принудена да гледа внуците си, че дори и да мие прозорците на апартамента. Като прегладнели лешояди, „хайлафът“ с нечувано удоволствие откликва на поканата на Юлфет да посетят Есма в къщата. Естествено, че не губят време и отиват веднага, опитвайки се да посплетничат с председателката си. Но нали не вярвате, че Есма ще остави подмятанията им без отговор?

Довечера в “Завинаги”: Есма султан трябва да излезе от двореца на тайните си

И идва взривоопасният момент, в който Есма се качва до жилището на Юлфет и разговаря с нея на стълбите, като в този момент обаче, на долния етаж от апартамента излиза Фикрет, който се заслушва в думите на леля си. Юлфет хвърля във въздуха твърдението, че Фарук е син на Гарип. Главата на по-малкия брат буквално гръмва, той не чува нищо повече и излиза на улицата.

През това време Фарук успява да сключи изстраданата сделка. В офиса на Окан се появява Фикрет, когото просто не го свърта на едно място. Шокът за него е огромен и той не може да задържи чутото, искайки да го сподели с батко си. Думите обаче не идват, а и няма как да е лесно.


image0 (9K)