Довечера в „Завинаги“ Адем броди като Дракула в празния си дворец, но се оказва, че не е сам

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“, както винаги действието е динамично, а събитията са майсторски преплетени, за да държат зрителите под напрежение.

Есма слуша разказа на Фарук за срещата им с Юлфет, седнали в двора на къщата, която обитават заедно с Нургюл и Мустафа. Той е много разочарован, но поне не реагира толкова взривоопасно, колкото Фикрет.

Адем броди през нощта като Дракула в празния си дворец, обиден на съдбата, на майка си, на себе си, на Дилара, че го напусна, на всички… Навън се разразява буря и той решава да се прибере в стаята си. Влиза вътре, а там го очаква Фикрет, влязъл като у дома си в покоите на Есма, които понастоящем са светая светих на Адем. Сцената е много емоционална, а обвиненията се сипят и от двете страни. Стига се до физическа разправа.

Окан, един от доскорошните партньори на фирмата, който на първо четене отказа помощ на Фарук, все пак му се обажда с предложение за работа. Осман и Сюрея са около Фарук, когато той получава радостната новина.

Вечерта обаче Есма става неволен свидетел на разговор между Нургюл и Мустафа. Султанката разбира от чутото, че те са затруднени за пари, както и покрай грижи за близка роднина. Пред очите на майката преминават десетки кадри на преживяното от децата ѝ в последните седмици и тя взема твърдото решение да посети Юлфет.

Сблъсъкът между снаха и зълва никак не е мек и безпроблемен. Есма е горда жена и никога не се е съобразявала с никого, докато към настоящия момент Юлфет държи печелившите карти и много умело, дори безцеремонно, манипулира и изнудва снаха си. Есма е притисната и няма голям избор, затова решава да приеме поканата на Юлфет всички да се преместят в къщата ѝ.

Вече у дома си, Юлфет разговаря с някого и му припомня как го е издирила и му е помогнала с пари, за да започне бизнес. Камерата обаче известно време не ни среща със събеседника на лелята. Вероятно вече се досещате, че именно Юлфет е благодетелят не на някой друг, а на Адем, когото тя е вплела в пъкления си план за отмъщение, намирайки в негово лице възможно най-полезната ѝ маша. Самият Адем знаем, е зареден на МАХ да съсипе Боранови.

Семейство Боран се мести в огромния апартамент под този на Юлфет. За синовете и снахите нещата изглеждат прекрасни, но дали е така и какво е коствало на Есма да се съгласи, гледайте в серията довечера.

Още един епизод, наситен с много важни събития и вземане на емоционални решения.


image0 (9K)