Довечера в „Завинаги“: Животът може да залепи разбитите парчета, иска само да му дадем шанс

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ членовете на семейство Боран промиват раните си, за да се изправят отново на крака.

Довечера в “Завинаги”: … и те започват да пишат историята си отново

След признанието на Дилара, че е махнала бебето им, Адем не знае къде да отиде и краката му сами го отвеждат при психоложката Идил. Той все повече започва да я приема като свой душеприказчик и макар в доста случаи да буйства срещу мнението ѝ, се оказва, че думите на специалистката понякога пробиват излъсканата му от неволи броня. Той отново обвинява двете единствени жени в живота си за цялото зло, струпало се на главата му.

Довечера в “Завинаги” умира един от ключовите герои, но се ражда и нов живот

Първа е майка му и лъжата ѝ, че баща му го е изоставил, а в настоящето е Дилара и това, че тя е убила тяхното дете без дори да го уведоми. Адем отново е в дълбока и тъмна яма. Но той все още не знае, че Дилара все още е бременна.

Едно от новите лица в този сезон на сериала влиза в сценария с гръм и трясък – Гюнеш, която в този епизод се явява на първото си интервю, и то на живо онлайн. Ала младата журналистка никак не си Изглежда момичето е надушило нещо пикантно и добре скривано през годините, защото след поредица намеквания и въпроси, устните на Гюнеш започват да потреперват, реакциите ѝ се променят и тя рязко прекратява интервюто.

В един ресторант двамата наранени от миналото си – Адем и Гюнеш, съвсем случайно се оказват на една маса, започват познанството си с кавга, но малко след като уталожват нервите си, едва ли не започват да се надпреварват с разкази колко са пострадали в детството и младостта си. Учудващо бързо двамата единаци намират близост и се доверяват един на друг изключително бързо. Гюнеш пие малко повече от необходимото и става още по-експанзивна.

Осман е плътно до Дилара, но много деликатно и джентълменски, както само той го умее,

Есма е на гости в дома на Гарип, когато ѝ се обажда Акиф, за да я „зарадва“, че Фикрет е отказал работата, която му беше намерил той. Султанката е смазана и е на път да се предаде, но тя вече не е сама.

По този повод си припомнете думите на Сюрея, която се изправи в защита на свекърва си пред Фарук:

Тази вечер в “Завинаги” са едни от най-въздействащите и поучителни моменти в сериала

Гарип съветва Есма да остави буйния си син този път да се справи сам и да почисти след себе си, а не както досега са го правили батко му и майка му. Влюбеният мъж е подготвил изненада. Показва на Есма един предмет от миналото им.


image0 (9K)