Довечера във „Влад“ старият хитрец диша във врата на Адриан, разкривайки миналото му

В поредния епизод от румънския сериал „Влад“ старият хитрец Константин действа изключително методично и открива още нови факти за тайното минало на Влад.

Става ясно каква е ролята на Делия в живота на Адриан. Голяма оперна певица в миналото, впоследствие станала организатор на игри за залагания, тя взема под крилото си момчето от бедния квартал, хвърлено несправеливо в затвора. Покрай покровителството на Чезар и желанието му да го превърне в джентълмен, Адриан се среща с Делия, която го учи на мода и етикеция. Освен това го подтиква да създаде около себе си силен екип. Така се оформя групата от Влад, Мики, Барбо и Тиби.

Разкрития във “Влад”: Един стар покерджия разпознава Влад

При повторната си среща с неузнаваемия все още за нея Адриан, Елиза открива, че целуването с Влад ѝ напомня за целувките на Адриан.

Адриан Нартея и Олимпия Мелинте – родители за втори път!

След като Константин научи адреса на докотора, оперирал Влад, Тиби веднага праща СМС на приятеля си, за да го предупреди. Влад дава пари на хирурга и му нарежда да замине. Но той започва да трие файлове в компютъра си, за заличава снимките на Влад от промяната. Точно тогава при него идват Тити, Тиби и Лео. Докторът от покрива изхвърля пред очите им хартиени документи. Лео започва да го бие и да търси признания, но Константин ги съветва да си тръгват.

Защо някои сутрини на истинския Адриан от “Влад” започват малко трудно?

Филип открадва пистолета на Лео и тръгва към дома на Разван, където насочва оръжието към младия журналист. Двамата си казват колко много им липсват загиналите баща и брат. Влад се появява навреме, за да осуети нещо ужасно да се случи. Филип избягва. А Мария е бясна на Влад, че е позволил това.

Оказва се, че Чезар и Делия имат дъщеря, която иска да я приберат в Букурещ, за да я защитят, защото в Барселона е излязла книга, в която са описани престъпленията и далаверите на баща ѝ и тя е в опасност.

Как чаровникът от “Влад” използва максимално популярността си

Тъй като в последните дни Константин постоянно е в полезрението на Влад, той накарва Тибо да го проучи. Влад разбира, че Тити всъщност е баща на Елиза и Роксана. Той започва да се съмнява, че цялото им семейство е планирало всичко. А в това време старият хитрец вече диша във врата на Влад, разкривайки още един неизвестен факт, който чудесно пасва в пъзела, подреждан от него. Той е надушил едно друго място, което се оказва публичен дом, където се оказва, че Влад е лежал бинтован цял месец. Източник на информацията става рецепционистката, която първоначално се усъмнява и позвънява на Влад, но Константин предугажда и я хваща. След като той започва да ѝ дава пари обаче, те развързват устата ѝ.

Делия и Чезар решават Влад да плати част от дълга си.


image0 (9K)