Защо някои сутрини на истинския Адриан от „Влад“ започват малко трудно?

Тъй като снимките на четвъртия сезон на румънския сериал „Влад“ бяха спрени поради епидемията от коронавирус, актьорът Адриан Нартея, изпълняващ главната роля в теленовелата, се изолира у дома със семейството си.

Той прекарва по-голямата част от времето с малката си почти 5-годишна дъщеричка Мара и съпругата си – моделът Алина Нартеа Феринчеак.

С която се оказа, че съвсем ненадейно и за двамата, в семейство Нартея очакват…

Адриан споделя, че се радва на изолацията заради часовете със семейството. Въпреки че остава вкъщи през този период, актьорът трудно успява да организира всичко. Самият той признава пред Romania Viva, че мъчно намира време за всички неща, които иска да направи.

Един ден в изолация всъщност зависи от предишната вечер, казва чаровникът и продължава:

Ако сме гледали до късно някой филм, сутринта започва малко по-трудно, но Мара ни мобилизира. Следва закуска, онлайн уроци от детската градина, домакинска работа и каквото друго намислим да правим. Но, който казва, че сме се сдобили с време за всичко, което сме намислили, да знаете, че лъже. Ако не се организирате правилно, безотказно се разпилявате.

Семейството на Адриан Нартея стриктно спазва ограниченията.

Организираме се съвсем просто. Когато някой от нас иска да излезе малко от изолацията, ние си даваме „разрешение“ за отиване до супермаркета и неизменно три пъти на ден навън с кученцето … добре е! – каза още за цитирания източник актьорът.

Тъй като той е изключително активен човек, а разходките до магазина не са му достатъчни, той е обособил собствен фитнес в гаража си.

Неговото образование е Спортна академия

Имаме импровизирана мини стая с бягаща пътека, боксова круша и много приспособления за правене на различни видове тренировки – казва Адриан Нартея.


image0 (9K)