Адриан Нартея и Олимпия Мелинте – родители за втори път!

Олимпия Мелинте, която играе ролята на Елиза в сериала „Влад“, обяви по време на пандемията, че очаква второто си дете. Няколко часа след нея, Адриан Нартея (Влад) разкри, че със съпругата му Алина също ще стават родители за втори път.

Запознайте се със сексапилния актьор от “Влад”, който събира все повече зрители всяка вечер

Червенокосата актриса има 6-годишен син на име Саша. „Беше труден период, в който се борих с притеснения и професионални разочарования, настъпили поради ограниченията на пътуванията и много други неуспехи. Бебето, което сега расте в мен, ми донесе спокойствие и равновесие, от които се нуждаех, както и надеждата, че рано или късно всичко ще се оправи. Съпругът ми Лука Константин първи разбра, че очаквам бебе, и ми предложи да си направя тест за бременност, защото аз не можех да повярвам, че е възможно. Синът ми Саша е на шест години и отдавна иска да си има братче или сестриче, така че прие новината с голяма радост. Деликатният период, с който всички се сблъскахме покрай пандемията, ми създаде доста моменти на несигурност и съм изключително внимателна къде ходя и какво правя, така че не мога да кажа, че се радвам пълноценно на бременността си. Първите месеци бяха много тежки, но с времето гаденето отмина, сега съм пълна с енергия, готова за нови предизвикателства“, разкри Олимпия.

Как чаровникът от “Влад” използва максимално популярността си

 Алина и Андреа имат дъщеря на име Мара, която е на пет години. „Съпругата ми Алина е бременна в петия месец. В интерес на истината, бяхме изненадани от новината, но всички много искахме още едно дете, включително и Мара. Вече е ясно, че ще имаме още едно момиченце, което се очаква да се появи на бял свят през март 2021 г. Мислили сме за името, но Мара е на друго мнение, защото тя също има предложение. Все още водим преговори, не сме решили окончателно“, признава екранният Влад.


image0 (9K)