Разкрития във „Влад“: Един стар покерджия разпознава Влад

Тази вечер в епизода от румънския сериал „Влад“ старият хитрец и престъпник Константин влиза в действие.

След признанието на Влад, че обича Елиза, след целувката на площада, двамата се отдават на любовта си.

Запознайте се със сексапилния актьор от “Влад”, който събира все повече зрители всяка вечер

А Тиби не застрелва Лео, както ми беше наредил Инженерът, а дори му дава пистолета си той да го застреля, но и доскорошният му шеф не го прави. Те се съюзяват срещу всички. Тибор известява Влад, че е намерил къща, където да се премести. На въпроса на Влад къде е Лео, охранителят казва, че всичко е наред и че на този етап Лео му вярва.

Играчът Константин се намесва все по-активно в действието. След като взе в болницата писмото от лелята на Елиза, увеличи системата ѝ и всъщност я уби, той открива Мирча Василеско – мъжът, който е първият обран от Влад на покер.

Идва погребението на лелята, на което се събират всички. Елиза, Щефан и Лео посещават гроба на Адриан. Към тях се присъединява и Влад. А Мирча го разпознава и споделя това с Тити. Старият хитрец започва да „дои“ Щефан, но доколко това ще му се удаде?

Довечера във “Влад” Елиза вижда ужасяваща сцена в стар запис от обира

Барбо идва в съзнание след дълбоката кома, в която беше изпаднал, а Мики е повече от щастлива.

Елиза прави остър завой в отношенията си с Влад. Тя му казва, че случилото се между тях няма значение, че си го е позволила единствено заради това, че същия ден е научила за изневярата на съпруга си. Иска той да я остави, защото тя носи голяма вина на раменете си – от една страна скорошната кончина на леля ѝ, от друга – смъртта на Адриан. Пита Влад защо според него всичко, до което се докосва тя, се руши.

Щефан и Лео са отново първи приятели, дори главорезът получава казиното. Лео вижда Константин и страшно се ядосва, но комарджията им казва, че не вярва на Влад и иска 24 часа и 5 хилядарки, за да го проучи основно.

И идва ред на Мирча, който преди 4 години е играл покер с Влад, а Делия също е била там. Стига се дотам, че след първоначалната загуба, Влад е теглил нова сума, заедно с която е заложил на масата и Мики. Мирча е понечил да се откаже, но тръпката да спечели и красива жена, го е поблазнила. И това му е отсякло главата. Мирча губи всичко.

Днес Тити разпитва Мирча за Влад, който пък е при Делия, за да я предупреди, че е в опасност. Той си тръгва и позвънява на Чезарe, а през това време Шефан изпраща Лео да разчити терена. Влад моли Тиби да пази Делия.

Константин вече е при нея и тя не може да вдигне на позвъняванията на Инженера. Тя обаче изстрелва, че Влад е бил брилянтен играч на покер. Разхождащият се из къщата Тити намира в спалнята на жената книга, подписана с посвещение за Влад.

Лео и Тити си тръгват, когато във вилата пристигат Чезар и хората му.

Тиби съобщава на Влад, че са открили доктора, направил преди 5 години втората пластична операция на изпадналия тогава в депресия Влад, който се е наранил и е било необходимо пак да го позашият. Тогава Делия е до Влад, а лекарят му подарява книгата на Данте Алигиери „Ад“.


image0 (9K)