Акценти на ЗАРАТА на 8 септември 2019 година

Касапница край Стара Загора! По пътищата в цяла България е ад

12-годишно момче е починало при катастрофа на пътя Казанлък – Бургас. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Пътният инцидент е станал към 15.40 часа на пътя Казанлък – Бургас, малко преди Николаево.

Ясен е проектосъставът на бъдещата Европейска комисия

България ще получи ресор „Образование и култура” в новата Европейска комисия, получи потвърждение „Гласове“ от свои източници в Брюксел. В новия състав на комисията политическите сили са разпределени по следния начин: социалистите с десет комисари, девет комисари и председател на ЕК за ЕНП и пет за “Обнови Европа”, които са бившите либерали. Два от еврокомисарските постове ще отидат в ръцете на независими.

Кристалина Георгиева е единственият кандидат за шеф на МВФ

Кристалина Георгиева е най-вероятният нов шеф на Международния валутен фонд. В седем часа тази сутрин изтече срокът за публично обявяване на кандидатурите за поста. Великобритания също подкрепи българката, съобщава БНТ.

Тръмп спря преговорите с талибаните в Афганистан

Причината е нападение на талибаните в четвъртък в Кабул, при което загинаха 12 души, включително американски военнослужещ.

Министърът на труда на Великобритания Амбър Ръд хвърли оставка

Амбър Ръд напусна поста си като министър на труда и пенсиите в Обединетото кралство. Тя се оттегли и от Консервативната партия. Причината за това са разногласията й с премиера Борис Джонсън, пише “Таймс”.

Извергите от Негован рязали главите и крайниците на Марияна и Йордан с триони повече от час

Повече от час и половина време е било нужно на убийците Пламен Шляпашки и Георги Нанчев, за да разфасоват труповете на убитото възрастно семейство Йордан и Мариана Атанасови. Това става ясно от самопризнанията на извергите, пише в. “Уикенд”.

Мъж и жена арестувани за зверско убийство в Кюстендил

Двама души са задържани за жестокото убийство в Кюстендил, за което ЗАРАТА писа. В ареста са 75-годишен мъж и 35-годишна жена, съобщиха от полицията. Сигналът за убийството е получен вчера следобяд, след скандал в дома на 75-годишния мъж в кюстендилския квартал “Герена”.

Пиян от монтанско село преби полицай в Лом

Полицаи от Лом са арестували мъж от село Долни Цибър, който нападнал и ударил с юмрук в лицето служител на МВР. Случката е станала в събота вечерта около 20.30 часа, съобщиха от полицията в Монтана.

Наум Шопов никога не взел и стотинка от знаменития си баща Христо Шопов

Наследникът на прочутия актьор Христо Шопов – Наум, никога не е търсил от родителите си материална подкрепа, научи HotArena. След като навършил пълнолетие, той се изнесъл от вкъщи и започнал сам да се оправя в живота. Младият актьор и дипломиран лекар признава, че е имало период, в който финансовото му положение не било никак цветущо, но и тогава не паднал духом, а търсил възможности  да излезе от материалната криза.

Златка Райкова замяза на слоница

Златка Райкова скоро ще дари бившия футболист Благой Георгиев – Джизъса със син и не спазва никакви хранителни ограничения, дори напротив – много си угажда. По това може да се съди и от последните й папарашки снимки по бански, от които ясно личи целулитът по задната част на бедрата и дупето й, пише Уикенд.

Алекс Сърчаджиева запратена в девета глуха в шоуто “Игри на волята”

Водещата на тв-шоуто “Игри на волята“ Алекс Сърчаджиева, което тръгна в ефира на Нова телевизия, призна, че не знае много за участниците в шоуто. Тя ги виждала само по време на битките, иначе нямала достъп до тях и никой не й казвал какво се случва.

Стиснатият Криско развърза кесията преди раждането на бебето

Бременната приятелка на рапъра Криско – Цветелина Петрова, навлиза в последния месец от бременността си. В началото на лятото двойката съобщи, че чака дете, а чаровната брюнетка показа наедрелия си корем. Бъдещите родители все още не са обявили пола на бебето, но според запознати съвсем скоро ще се радват на дъщеря.

Въргала за раздялата с Джани: Тя сама го пожела, затова си тръгнах!

Владислав Карамфилов има заслужено място в историята на родния шоубизнес. През 90-те той изгради най-незабравимия ни телевизионен образ (Въргала), постави основите на родната ситуационна комедия („Коктейлите на Влади”) и побългари концепцията за скрита камера с авторското си предаване „Пирон”. Има и много други заслуги за доброто настроение на българите, като последните от тях са комедията му „Операция “Шменти капели”, едноименният сериал и няколко хитови пиеси.

Нора Недкова ще става бизнесдама, не била държанка на турчин

Миналогодишният „ВИП Брадър” чупеше рекордите за висок рейтинг, а заслуга за това имаше и Нора Недкова. Мис Плеймейт 2017 правеше такова шоу в Къщата, че всички камери и погледи бяха насочени към нея. Престоят й в най-гледаното и одумвано риалити бе кратък, но се помни и до днес.

Хороскопът ви за 9 септември вече е тук

На 9-ти септември повечето от вас ще се радват на добро настроение, след някои приятни преживявания през почивните дни. През тази работна седмица ще се разбере доколко сте успели да се възползвате мъдро думите ми.

Седмичен хороскоп за 9-15 септември 2019 година

Това ни предсказват звездите за следващата седмица. Вижте своя хороскоп и ще бъдете по-уверени и дръзки в начинанията си.


image0 (9K)