Хороскопът ви за 9 септември вече е тук

На 9-ти септември повечето от вас ще се радват на добро настроение, след някои приятни преживявания през почивните дни. През тази работна седмица ще се разбере доколко сте успели да се възползвате мъдро думите ми.

В понеделник ще имате важна среща или разговор с мъж, който може да е по-млад от вас или да е на по-ниска позиция в работата ви. Романтичните срещи ще бъдат като цяло приятни, стига да избягвате манипулативни действия или някакви хитрости.

Любовните отношения с партньор роден под знака на Риби, Рак или Скорпион ще се следят внимателно или ще се очаква специално преживяване. В професионален ден този ден ще бъде благоприятен за постигане на по-добри финансови резултати, по-добро договаряне на заплата, сделка (покупка или продажба) и други.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще ви зарадват различни новини или важно за вас предложение. Разговор или среща с жена ще ви зареди с приятни емоции.

Това ще бъде ден, в който съдбата ще ви даде късмет в конкретна ситуация, нещо което може да не разберете сега, но да го осъзнаете като факт след време. В понеделник не пренебрегвайте семейните си ангажименти, ще имате време за всичко при добра организация.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще сте податливи на лошо настроение или трудно ще се радвате на неща, които при други обстоятелства биха ви направили щастливи. Това ви състояние ще се дължи на твърде много притеснения или непрежение, което преживявате в момента. Може да поработите върху духовното възприемане на живота, да осъзнаете цикличността и предопределеността на събития и преживявания.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще имате разговор или ангажимент с някой, който ще ви даде важна информация за ваш план или проект (предимно в професионален план).

Бъдете внимателни с импулсивните разходи на пари. Пазете личните си вещи и най-вече банковата си карта, когато сте на обществено място. Ще ви изненада нещо, което ще има връзка с вашия бивш или настоящ любовен живот. Кратките моменти на разочарование ще преминават бързо, защото ще разберете, че с напористостта си сте предизвикали някои нежелани събития или реакции от страна на други хора.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще се ангажирате с разрешаването на семейни или домашни проблеми. Ще очаквате важно събитие или новина свързана с ваш роднина.

Бъдете много предпазливи с разходите си. Разговор с дете ще ви разсмее, озадачи или изненада. Това ще бъде благоприятен ден за вземане на важно решение свързано с личния ви или семеен живот.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)