Седмичен хороскоп за 9-15 септември 2019 година

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица бъдете внимателни и коректни в ангажименти свързани с пари. Това особено ще бъде важно за такива, свързани с мъж, който може да е ваш роднина, колега или съсед.

През седмицата ще имате повод да се зарадвате на събитие в дома си, което може да бъде предизвикано от една важна новина.

През седмицата възникването на една нова възможност за вас или за човек от семейството ви, ще бъде причина за специални преживявания.

През тези седем дни ще имате възможност да разрешите жилищен проблем, да се преместите в ново жилище, да направите важна промяна в дома си и др.

През седмицата ваш близък роднина може да се наложи да отсъства от работа или ще преживее други неочаквани събития свързани с промени на работното си място.

Ако имате флирт или романтична връзка на работното си място, ще възникнат различни интриги, усложнения в личните ви отношения с колеги.

Немарливост и невнимание от страна на дете или роднина към вещи или уреди в дома ще бъде повод за конфликт и караници в семейството.

Избягвайте да купувате тази седмица скъпи вещи за дома си.

Мъжете ще са нестабилни в здравословен план, което може да се дължи на по-голямото напрежение в ежедневието ви или в неправилния ви начин на живот. Не са изключени грижи за здравето на роднина.

Жените ще имат овече ангажименти и контакти с жени от кръга си роднини, приятели или съседи. Ще обсъждате различни важни за вас или за тях събития от ежедневието ви или от работата ви.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще имате благоприятно време за развитие на важни за вас контакти с хора от различни населени места. Това ще бъде благоприятно време за пътуване по работа или с друга важна цел.

Това ще бъдат благоприятни дни за тези от вас, които планират да отидат да работят в друг град или държава за даден период от време.

Във финансов план трудно ще реализирате очакванията си, но все пак зависи колко реални са били те.

Вероятно ще възникне затруднение или забавяне на пари, които ще трябва да получите чрез документ или по банков път.

През тази седмица избягвайте да се ангажирате с финансови споразумения, за които имате някакви съмнения. Вслушайте се в собствената си интуиция.

Неприятностите в дома ви ще имат възможност да намерят разрешение. Ситуацията ще се успокои, отношенията ще се нормализират.

През седмицата ще се ангажирате със събитие или събиране свързано с мъж от кръга ви роднини.

Тази седмица няма да ви донесе някакъв значим прогрес или напредък (в кариерата ви), но действията ви сега ще са важна основа за бъдещи постижения или признания.

Ако сте ангажирани със съдебно или юридическо дело тази седмица ще възникне забавяне или отлагане.

Мъжете Телец ще са нетърпеливи, които ще създава напрежение в ежедневните им контакти и дела. Ще сте склонни да обвинявате другите за свои временни затруднения, а всъщност те ще са по вина на вашата нетърпеливост и самонадеяност.

Жените ще се окажат неподготвени за някои неочаквани събития през седмицата. Вместо да реагирате емоционално според конкретната ситуация, вие ще дадете преднина на паниката, преди да осъзнаете какво всъщност се случва.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица обърнете внимание на мълчанието или лошото настроение на мъж от кръга ви роднини. Възможно е да преживява свои вътрешни страхове или съмнения, за които не намира достатъчно смелост да говори открито.

През тази седмица ви предстоят срещи или посещения по неприятен повод или такива, които ще направите без желание, по принуда.

На някои от вас им предстои да се занимават с документи или други формалности свързани с имот на родители или на починали родственици.

През седмицата ще обмисляте различни възможности да помогнете на мъж, който е объркан и раздвоен между няколко желания и определено има нужда от правилен съвет и насока.

През седмицата са възможни грижи или задължения за възрастен родственик.

Ако през седмицата възникне конфликт, това определено ще има връзка със събитие от миналото ви.

Тази седмица ще бъде благоприятна за професионалното ви развитие и успехи. Приятни моменти може да изживеете и в любовта.

Един флирт на работното ви място също може да е причина за специални емоции.

Мъжете ще са нестабилни по отношение стриктното следване на амбиции и цели, които са важни на този етап от живота им. От една страна ще осъзнавате важността на вашите действия, но от друга ще се склонни да се поддавате на леност и апатия.

Жените ще търсят причините за свои неуспехи или провали през последните седмици и месеци. Хубавото е, че ще сте склонни да виждате собствените си грешки и възможностите те да бъдат поправени.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще възникнат повече ангажименти в дома ви, свързани с премествания или подобрения.

Това ще бъде една благоприятна седмица за контакти със съдебна или държавна институция.

През тази седмица ще ви бъде трудно в работата, тъй като ще ви липсва търпимост към действията на хора, с които работите заедно.

Лесно ще възникват спорове и конфликти, които обаче няма да нарушат отношенията ви.

През тези седем дни могат да ви изненадат неочаквани гости в дома. Те ще донесат важни новини или ще дойдат с интересно предложение.

Мнозина от вас ще бъдат поканени на гости в дома на приятели или съседи.

През седмицата ще преживеете среща или ново познанство, което ще се случи при интересни обстоятелства.

През седмицата са възможни леки здравословни неразположения, които ще наложат промяна в начина ви на живот или хранене.

Ще имате разговор с роднина, който ще ви бъде полезен за да получите повече яснота по един деликатен въпрос.

Във финансов план седмицата ще бъде стабилна, без големи проблеми.

Мъжете Рак ще преживеят своите лични задоволства от добре свършена работа, постигане на успех при реализацията на важен проект и др. Личните ви отношения ще се развиват нормално, вие ще сте склонни да бъдете толерантни и разбиращи нуждите на хората около вас.

Жените ще са склонни към спадове в настроението, провокирани от някои разочарования или неприятни новини. Не давайте почва за дълъг престой в тялото ви на лоши мисли!

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица, в която ще ви ангажират различни събития свързани с пътуване.

През седмицата може да получите предложение, пощенска пратка или друг вид придобивка от хора или институция, която се намира в друг град или държава.

Тази седмица ще бъде благоприятно време за пътуване във връзка с имотни дела или грижи за имот, който притежавате на друго място.

През тази седмица в работата си ще получите признание, ще се зарадвате на похвала или признание. Може да преживеете друго благоприятно за вас събитие в работата си свързано с ръководител или с клиенти.

Не се страхувайте през тази седмица да вземате важни решения или да правите промени.
Решенията, които ви предстои да вземете ще определят една нова посока на действие или поведение.

Избягвайте дребните хитрости или манипулации, защото и без тях успехът е на ваша страна.

През тази седмица мнозина ще преживеят събиране с роднини или приятели от семеен характер.

Мъжете Лъв ще могат да постигнат напредък и благополучен завършек на важни дела в кариерата или в семейството си. Това ще бъде ценна за вас седмица, в който всеки ден трябва да се приема и изживява с особено внимание.

Жените ще имат повече работа, повече възможности да докажат своите способности и умения. Не парадирайте обаче с тов аи оставете другите да ви оценят по достойнство.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще можете да се зарадвате на една придобивка или радостна новина в дома ви, която ще е важна за цялото ви семейство.

Това ще бъде благоприятна седмица за ангажименти свързани с имот, за покупка или продажба на вещи и имущество, за контакти с юридическа институция по имотни дела.

През тази седмица ще ви се наложи да се откажете от някои свои идеи и планове. Ще възникне необходимост да вземете бързи решения, неочаквано да пътувате или да предприемете някакви промени.

Мнозина ще преживеят притеснение около едно предстоящо пътуване или гостуване.

През седмицата ще получите новини свързани със здравословен или друг важен проблем на приятел или роднина.

Мнозина ще преживеят безпокойство или притеснение поради възникването на неочакван разход за дете.

Като цяло през тази седмица е добре да внимавате с разходите или финансовите си отношения.

Жените Дева ще запомнят тази седмица с постигането на конкретни важни резултати в семейните си и професионални дела. Отношенията ви с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион ще определят важни събития през този месец.

Мъжете ще преживеят по-емоционално неприятности, върху чието развитие няма да имат контрол.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще ви зарадват новини свързани с бъдещо майчинство или с раждането на дете.

Интересни и емоционални събития тази седмица могат да се очакват в живота на ваше собствено дете или внуче.

През тази седмица бъдете внимателни с финансовите си дела.

Ако сте в процес на оформяне на документи, договор или други финансови споразумения проверявайте и най-малките детайли.

През седмицата едно от разочарованията ви или ще има връзка с пари.

В някои семейства напрежението в отношенията продължава да е сериозен проблем и да провокира конфликти за дребни неща. През тази седмица трудно ще постигнете хармония поради деликатността на проблемите, които създават това напрежение. Но няма невъзможни неща, нали?

Добре е да осъзнаете факта, че ако тази тенденция се запази стабилността на брака ви ще бъде под въпрос.

Помислете какво искате и какво може да направите за да стабилизирате отношенията си и какви компромиси се изискват от ваша страна.

През седмицата може да посетите роднина или приятел, който има здравословни проблеми или е на лечение в болница.

Жените Везни ще се наложи да заемат изчакваща позиция и да не форсират развитието на неща, които са важни за бъдещето им.

Мъжете ще са по-енергични, склонни към различни експерименти или нововъведения. Отношенията ви с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще са полезни и продуктивни за вас.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица ще бъде интересна за вас и вие ще изпитате истинско затруднение да направите правилен избор между няколко ангажимента или възможности.

Ще можете да постигнете успехи при реализацията на предварително добре подготвени проекти и планове.

През седмицата ще имате възможност да изпълнявате ангажиментите си с лекота.

Ако имате собствени деца, през тази седмица ще можете да разрешите проблем, който е възникнал преди време.

Тази седмица ще имате да уреждате финансови плащания и задължения, документи с банка или данъчна институция, имотни или нотариални документи и др.

През седмицата мнозина ще получат пари чрез документ или банков трансфер.

През седмицата ще имате приятни и полезни срещи по най-различен повод.

Жените Скорпион ще се сблъскат с фрапираща проява на наглост и безочие. Трудно ще осъзнаете действията на такъв човек и това ще се проличи от вашата реакция.

Мъжете ще се фокусират върху дребни ремонти и подобрения в дома. Ще имате грижи за собственост, която е ваше или на родителите ви притежание. Това ще бъде благоприятна седмица за работа в стопанство, ателие или работилница.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще имате желание да зарадвате хората от семейството си с неочаквани жестове или забавления. Идеи няма да ви липсват и всичко останало ще зависи от ресурсите, с които разполагате.

През тази седмица ще ви се наложи да направите допълнителни разходи, което ще изиска от вас по-голяма пресметливост в планиране на семейния бюджет.

Седмицата вещае получаване на пари от роднина, клиенти, бизнес партньори и др.

Малките чудеса, които ще ви бъдат отредени като преживявания през седмицата ще повдигнат настроението ви и ще ви покажат, че много неща в живота не могат да бъдат предвидени.

Вероятно ще ви бъде трудно да разгадаете смисъла на някои от тези събития. Това ще се случи тогава, когато сте готови да приемете замисъла на подобни преживявания.

За вас сега ще бъде важно осъзнаването значимостта на всеки един ден, независимо колко еднообразен той изглежда във вашите очи. Не се уморявам да повтарям, че няма случайни неща в живота.

Седмицата ще бъде запомнена със събиране, което не е задължително да бъде със специален повод.

През тези седем дни ще имате възможност да реализирате една своя идея, след като сте изчакали действията на човек, който е ваш роднина или приятел.

Жените Стрелец ще имат интересна седмица, защото ще са свидетели на неочаквани събития и преживявания. Не пропилявайте тези седем уникални дни.

Мъжете ще са удовлетворени от изпълнение на семейните си и роднински задължения. През тези седем дни ще сте склонни да помагате на другите, без да ви молят за това.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще ви натъжат разговори или събития свързани с жена. Причините ще са най-различни, но по-скоро ще касаят нейния личен живот.

През тази седмица мнозина ще имат неочаквани събития в любовния си живот. Те могат да касят настоящата ви връзка или да са свързани със създаването на нова при неочаквани обстоятелства.

През седмицата настоящия ви брачен или романтичен партньор ще ви изненада със свое решение, предложение или разговор по важна тема.

Седмицата ще бъде благоприятна за семейните ви дела, за всичко свързано с дома или с близките ви родственици.

През тези седем дни ще имате възможност да разрешите неприятна ситуация, свързана с ваши приятелски, роднински или колегиални отношения.

През тази седмица от вас ще зависи да хармонизирате отношения, които напоследък са били нестабилни или проблематични.

Ако имате очаквания свързани с пари или с финансов документ, бъдете готови за преодоляване на спънки или закъснения.

Конфликтите няма да ви помогнат. Търпението ще ви бъде от полза.

Жените Козирог ще имат благоприятно време за подготовка на документи за заем, повишение на заплата или получаване на пари от друг източник.

Мъжете ще се сблъскат с трудния характер на човек от собствената си зодия или на представители на зодиакалния знак Телец и Дева. Новите познанства ще изискат от вас повече търение да опознаете и приемете новите хора, ако това въобще е възможно.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която може да постигнете благоприятно развитие на ваши имуществени дела или ангажименти свързани със стопанисването на стопанство, което е притежание на семейството ви.

През седмицата може да получите подарък или придобивка, да закупите важна за дома ви вещ или да станете собственик на нов дом, кола и др.

Това е седмица, значението на която не бива да омаловажавате. През тези седем дни ще имате достатъчно енергия и възможности да постигнете много важни за бъдещето ви неща.

Мнозина ще използват това благоприятно време за подготовка на планове, чиято реализация ще бъде през следващата седмица.

В семейните ви отношения може да възникнат затруднения, породени от вашето или на партньора ви емоционално състояние.

От един недобре обмислен коментар или забележка, може да избухне голям скандал.

Конфликтите през тази седмица могат не само да предизвикат нежелани ситуации, но дори може да внесат хлад в отношенията ви за дълго време.

Жените Водолей ще могат да заработят повече приходи за семейния си бюджет, чрез различни допълнителни дейности или инициативи.

Мъжете ще се възползват от благоразположението на жена, чрез която ще постигнат успех, ще получат придобивка или друга някаква облага.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ви предстоят срещи и разговори, които ще ви помогнат да определите своята позиция по важни политически, обществени или професионални теми и събития.

Не са изключени динамични промени в мисленето ви или в плановете ви, поради възникването на нови обстоятелства или появата на нови хора.

През тази седмица ще ви изненадат някои срещи или телефонни разговори, които в повечето случаи ще ви обогатят с полезна информация.

Ако през тази седмица имате ангажимент с покупка или с продажба, бъдете внимателни.

Не се вторачвайте твърде много в примамливите параметри на една оферта. При необходимост или съмнения, консултирайте се с адвокат или специалист.

През тази седмица ще възникне ангажимент свързан с разрешаването на труден проблем, който ще засяга човек от семейството ви.

Това ще бъде благоприятна седмица за лични или професионални срещи и контакти с хора от различни градове и държави. Вероятно чрез такива хора ще преживеете изненади или незабравими емоции.

Жените Риби ще имат възможност да подобрят с нещо обстановката в дома си: нова техника, мебел, нова украса и др. Това щ ебъде благоприятна седмица за разширения в дома, създаване на нов интериор, който да подобри комфорта ви.

Мъжете ще са склонни да разпиляват времето си в срещи с най-различни хора. Понякога това ще е полезно и наложително за вас, но в доста случаи ще е вид бягство от домашните или служебни задължения.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)