Акценти на ЗАРАТА на 4 ноември 2019 година

Ламбо е все по-зле, Стоянка Мутафова линее

Вече не пускат племенницата на Стефан Данаилов при любимия актьор. Двамата  любими актьори на България Стефан Данаилов и Стоянка Мутафова от седмици са в тежко състояние в различни болници.

Победители и победени на втория тур в областните градове

ГЕРБ печели осем от балотажите сред които в София, Пловдив и Варна. БСП – в Русе, Благоевград, Перник и Разград.

Горанов: На Манолова й е тясна София, тя искаше да превземе държавата!

„Добрата новина е, че София не се подведе по манипулативните внушения на един политик, който излъчва всички спектри от крайно ляво, до крайнодясно с една единствена цел – да промени София.“ Това заяви финансовият министър Владислав Горанов в ефира на бТВ.

ГЕРБ ще търси сметка на структурите със слаби резултати

“Там където резултатите не са каквито сме очаквали, ще бъдат взети мерки. За тези резултати някой носи отговорност. Или не са поддържали адекватна връзка с гражданите, или не са свършили достатъчно. При всички случаи мерки ще има. Тези избори стана норма парламентарно представени партии да се крият зад инициативни комитети. Много удобно. Това не позволява следване на ясна линия на политическата отговорност”, посочи Томислав Дончев.

Два медала извоюваха старозагорки на световното по канадска борба

Състезателките от Спортен клуб за сляпо-глухи „Августа Стара Загора“ се завърнаха с два медала и добри класирания от Двадесет и второто световно първенство по канадска борба за хора с увреждания, което се проведе в румънския град Констанца. В надпреварата участваха състезатели от 30 държави.

Владимир Путин награди с орден обвинения в шпионаж Николай Малинов

Председателят на Национално движение “Русофили” Николай Малинов, който е обвинен в шпионаж, е напуснал страната, за да отиде в Москва. След като по-рано днес от прокуратурата обявиха, че главният прокурор Сотир Цацаров е дал на инспектората на ВСС съдия, разрешил на Малинов да напусне страната, без да са спазени всички изисквания, от съобщение на информационна агенция ТАСС се разбра, че той е в Русия.

Турция заплаши да изпрати терористите от ИДИЛ в родните им европейски страни

Турция ще изпрати заловените терористи от „Ислямска държава“ обратно в родните им страни, заплаши министърът на вътрешните работи на страната Сюлейман Сойлу, цитиран от европейската редакция на Politico и Агенция “Фокус”.

Арести във Виетнам заради трагедията с камиона ковчег, регистриран във Варна

“Въз основа на това, което научаваме от заподозрените, ние ще започнем активно разследване за борба и изкореняване на тези мрежи, които прекарват хората нелегално във Великобритания”, заяви полицейски инспектор, цитиран от Спутник.

Мъж от Берковица до 112: Заклах жена си

На 15 април тази година 59-годишният местен жител С. К. се обадил от личния си телефон и съобщил, че теглил ножа на жена си в дома им в село Боровци.

Брад Пит си паднал по българка, взел й телефона

Случката станала след като тя рязко се обърнала и за малко да разлее напитката си върху холивудския красавец. След последвалите извинения тръгнал разговор. Накрая Брад, който в момента се занимава с частни обучения на актьори, разпитал Мариета в какво точно играе. Тя му разказала и вметнала, че той е любимият й актьор. Веднага след това Пит взел телефона на мениджъра й и споменал, че ще се радва да снимат проект заедно.

Екзотичната казанлъчанка Михаела е новата „Мис Плеймейт”

24-годишната блондинка от Казанлък спечели ръчно изработена корона, автомобил и чек за 20 000 лв., които й бяха връчени от издателите на “Плейбой” Любен Дилов-син и Христо Сираков. Наследницата на Жанет Осипова спечели в надпреварата с 12 колежки. Тя обаче смята, че е била без конкуренция. “Имам всичко – гърди, тяло, сексапил, излъчване. Просто съм перфектна! Другите момичета имат само по един компонент. Аз съм истинска плейбойка. Мога да говоря пред камера. Не се притеснявам. За мен нямам конкуренция. Номер 1 съм. Ще спечеля, сигурна съм. Просто съм по-добра от останалите”, заяви преди конкурса Михаела.

Хороскопът ви за 5 ноември вече е тук

Във вторник ще имате предимно контакти и ангажименти с хора, с които не живеете заедно, които не сте виждали от дълго време или с които тепърва ви предстои да се срещнете.


image0 (9K)