Горанов: На Манолова й е тясна София, тя искаше да превземе държавата!

„Добрата новина е, че София не се подведе по манипулативните внушения на един политик, който излъчва всички спектри от крайно ляво, до крайнодясно с една единствена цел – да промени София.“ Това заяви финансовият министър Владислав Горанов в ефира на бТВ.

„Година и половина изключително много внушения са направени.“, коментира Горанов. Водещият Хекимян обаче се захвана за думите на министъра, че това се отнася до него. „Ако се припознавате в това“, контрира го Горанов. От своя страна обаче Хекимян му опонира, като попита може ли един журналистически материал, който показва нарушения, внушение ли е. „Акцентирането на само един аспект от дадена ситуация може да бъде манипулация“, контрира го министърът.

„Факт обаче е, че в София либералните анархисти, защото така вече ще наричам тези, които довчера се наричаха десни, а вчера гласуваха за Мая Манолова. Тя една изключително амбициозна жена. София ѝ е тясна, може би е добре, че не спечели, защото тя искаше да превзема държавата. Ако акумулираме нейната енергия трябва да спрем АЕЦ Козлодуй, и не го казвам с лошо“, заяви Горанов.

„Загубихме там, където не победихме като Русе и Благоевград“, коментира той резултатите на ГЕРБ. Посочи загубата в Благоевград въпреки материалните придобивки, с които свързва предходния кмет и сега загубил кандидат Атанас Камбитов. Според Горанов това означава, че „очевидно не можеш да купиш хората само с материални придобивки“. Финансовият министър посочи, че както премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов коментирал преди години, ще дойде време, когато партията ще работи за кметовете, а не обратното.


image0 (9K)