„Ще превърти ли играта“ Данчо, ако Петър спи с Даяна в ратайската къща?

Голяма драма се заформи във Фермата: Пътят на една мечта. Както във всички сезони дотук, изолацията и подборът на участници си казват думата. Почти винаги има някаква любов, която се развива пред очите на всички, преминава през трепети и щастливи моменти, докато не стигне до пагубен развой.

И Фермата 6 не прави изключение в това отношение. В горското стопанство се намериха сгоденият вече и с дългогодишна връзка габровец Йордан и чаровната актриса Даяна, която заяви, че е свободна… уж.

 Опа-а-а, Даяна май ще прескочи оградата на обора довечера

В епизода от предаването довечера, предстои изборът на втори дуелист, след като фермерът на седмицата Мария посочи Стоян за първи. Кого ще предпочете за опонент гайдаря, разискват във фермерската къща Калоян, Петър и Марчето, която здраво е възседнала пилота и го масажира, размишлявайки трескаво какво трябва да направи като управляващ играта и стопанството в момента.

Вариантът Пепи да не бъде избран, ще му предостави възможност да се гушка с Даяна в ратайската къща, защото Мария освободи Стоян от всякакви задължения до двубоя в събота и някой трябва да го замести, а заради взетия имунитет, мъжете не остават много. И по повод на този евентуален ход, пилотът прогнозира, че ако той остане насаме с Дайчето, Данчо буквално ще превърти играта и илюзионистът може да спи пред вратата.

Ще запалят ли пожар от страсти Даяна и Петър във Фермата?

Продуцентите Иван и Андрей обещават катаклизми в следващите епизоди, но както е ясно, само загатват. Така че, редовните зрители ще очакват своята порция изненади.


image0 (9K)