Ще запалят ли пожар от страсти Даяна и Петър във Фермата?

На зрителите на Фермата 6 предстои да видят ще запалят ли пожар от страсти актрисата Даяна Ханджиева и пилотът Петър Петров…

Какво ѝ куца на Даяна, че постоянно се нуждае от потвърждение колко е красива, умна и неотразима? Защо това добре възпитано и интелигентно момиче не осъзнава силата си и трябва все да е под крилото на някой мъж, който непрекъснато „правилно да я оценява“?

Критериите за мъжа до нея са високи, със сигурност има защо. Но във всеки, който по някакъв начин задържи вниманието ѝ, тя набързо въплъщава идеала си и много скоро след това започва да забелязва пробойни.

Пуснах си отпуска и заседнах да чета коментари… ЛАВИНА! за снощния епизод

Сега вероятно ѝ предстои ново разочарование, защото доколкото Петър е разкрил себе си в предаването, той не е лесна хапка за преглъщане. Даяна също има своите си трудни за дялане трески и много скоро те двамата ще срещнат твърдостта на характерите си. Еуфорията между тях и химията са налице. А и те са от една каста, ако може да се каже така. Но и как да не се получи след почти 3 месеца изолация, след липсата на ласки и т.н. Та те са двама млади и прекрасно изглеждащи хора – той на 29, тя – на 27 години.

В тези отношения определено тя е неуверената. Въпреки постоянното си желание за самоанализ, въпреки осъзнаването на голямото си его, Даяна желае да бъде искрена и честна с хората около себе си, но се качва на нейната си камбанария и гледа единствено оттам. Да, всеки иска да бъде щастлив, никой никого не би могъл да упрекне за това. Но тя подсъзнателно и сама разбира и именно това не ѝ дава мира, че с набързо изприказвани няколко изречения и изпросване на реплики засегнатите нямат какво да делят с нея и не я обвиняват. Но всъщност Даяна обвинява себе си, макар постоянно да си казва, че е „чиста“. Ала пред кого – пред себе си или пред другите?

На зрителите на Фермата 6 предстои да видят ще запалят ли пожар от страсти актрисата и пилотът…


image0 (9K)