ФЕРМАТА: Опа-а-а, Даяна май ще прескочи оградата на обора довечера

Тази вечер в епизода от хитовото предаване Фермата: Пътят на една мечта предстоят няколко интересни „случки“.

Първо: Стоян се контузи в двубоя с Калоян при изпълнение на древното противоборство на тепиха и Мария е в нокдаун кого ще избере за дуелист, ако гайдарят няма да може да излезе на арената. А втората ситуация е отдавна назряващата връзко-завръзка между триото Данчо-Даяна-Петър.

И така-а-а… Този момент се очакваше. Колкото и да даваше Даяна индикации, че между нея и Данчо има химия, колкото и прегръдките ѝ да изглеждаха топли и истински и не можа да ги спре дори влизането във фермата на годеницата на магьосника, толкова неискрена се показваше тя в много моменти от играта.

Довечера във Фермата една трудна изповед става достояние на всички

Красавицата загатваше отдавна заучените си критерии за мъжа-мечта, в които видимо мъжът от Габрово не се вместваше. Но изглежда тази близост ѝ беше удобна до момента, в който Петър не остана свободен и тя не започна да му хвърля заинтригувани погледи и н само…

Тази вечер пилотът ще трябва да покани една от дамите в горското стопанство на спечелената от него латино вечеря, каквото и да значи това.

Данчо казва нещо много важно на Даяна, а сивият кардинал изхвърчава от чорбаджийската къща

В „зарибяващите“ зрителя кадри от епизода, продуцентите показват, че именно чаровната актриса е избраницата на Пепи. Още в снощния епизод, когато участниците трябваше да подберат чертите, които най-много харесват у съфермерите си, Даяна изряза от снимките почти и само образа на пилота, за когото вече няколко пъти намеква, че харесва и че мнението му е важно за нея.

От другата страна обаче е нараненият Данчо, който открито ще изрази ревността си, както направи и с недоволството си от факта, че „приятелката“ му е ратай тази седмица и няма да бъде с него постоянно, както 112 дни досега.

А какво ще се случи на вечерята за двама, колко горещи ще са танците, безкрайното мятане на коси, палещи тъмни очи и нежни милувки, предстои да видим.


image0 (9K)