Фолкдива в „Черешката на тортата“ сякаш държеше да покаже всичкото си можене само за час

Фолклорната изпълнителка, дизайнер, актриса и продуцент Дения Пенчева откри снощи поредната кулинарна седмица от новия сезон на „Черешката на тортата“.

Младата жена видимо държеше да впечатли своите непознати гости, както и да се представи подобаващо пред зрителите. И успя.

Кои звезди влизат в новата седмица на “Черешката на тортата”

Първо Дения беше предвидила доста обещаващо меню, второ – визията ѝ прикова погледите и за капак на разнородната си артистична натура, тя сподели всичките си квалификации и образование, които шашнаха присъстващите дотам, че дори отявленият кавалер – Дидо от Д2, зададе нетактичения за една дама въпрос в кртайна сметка на колко години е Дения, че е успяла да завърши всичко това. След като уточниха академичните дипломи, нахраниха се обилно, Дения продължи да се изявява.

Фолкдивата изпя една народна песен, събра аплодисментите на групата, но това не ѝ стигна и тя се изяви и в любимия ѝ, по нейните думи, рок. Което пък предизвика Дидо и актьора Димо Алексиев да ѝ пригласят.

Капризният шеф Манчев учудващо отпусна кесията с оценките, защото той е всеизвестен, че е скъперник на високите оценки, а снощи даде на Дения много окуражаващите 8 точки. Ще го видим как ще процедира до петък, че от 8 нагоре накъде?

Да, участниците все още „опипват“ останалите и правят опити за сближаване, но все още са напрегнати и зрителят усеща притеснението ми.

Е, друго си е в “Черешката на тортата” да бъдат Гъмов и Милица… и не само

Все пак е доста трудно за хората пред екрана, след като предната седмица са се забавлявали с невероятните Гъмов, Милица, Неве, Мила и Ирина. Дано им се получи…


image0 (9K)