Кои звезди влизат в новата седмица на „Черешката на тортата“

Първият домакин в „Черешката на тортата“ тази седмица е фолклорната изпълнителка, дизайнер, актриса и продуцент Дения Пенчева, която ще открие кулинарното шоу довечера.

Домакинята признава, че предпочита да пазарува от малките магазинчета в близост до артистичния си дом, където продуктите са подбрани и предимно български.

Е, друго си е в “Черешката на тортата” да бъдат Гъмов и Милица… и не само

Менюто, което е избрала за своите гости, включва гризини от пълнозърнесто брашно, което ще приготви сама, плато от различни видове сирена с грозде, за основно ще сготви патешко магре с фламбирани праскови и пюре от дюли и моркови. А десертът – домашни шоколадови бонбони със сушени плодове и ядки и един специален веган десерт.

Задачата за седмицата от шеф Манчев обаче е ориз. Ще успее ли Дения да намери място и за него в амбициозното си експериментално меню и каква изненада е подготвила за своите гости, гледайте от 20.00 часа по NOVA.

Ето такава “Черешка на тортата” искам да гледам!

Останалите участници, които тази седмица ще запретнат ръкави в кухнята са: музата на Искрен Пецов – Диди Дрингова, рок идолът Дидо от Д2, екшън звездата Димо Алексиев и известният български влогър Слави Панайотов – The Clashers.


image0 (9K)