Ратайската романтика във Фермата се развихря

Тази вечер в епизода от риалити предаването Фермата: Пътят на една мечта зрителите ще станат свидетели на неочаквани решения.

Даяна изглежда е аут от Фермата и не се стърпя да се оправдае във Фейсбук

Ратайската романтика се развихря дали от студения есенен дъжд, който кара хората да се приютят на топло, а ако е възможно и в нечия прегръдка, или от очакването на решението кой ще бъде дуелист в събота. Даяна и Петър все още са с начални трепети, доста прикрити в пилота и далеч по-ясни при актрисата. След като изпълниха предизвикателството да стоят 48 часа вързани с двата края на едно въже, двамата ратаи се чувстват още по-близки. Даяна приготвя наденички във формата на сърце, а малко по-късно на поляната, Петър ѝ казва, че не е от мъжете за разходка, а е мъж, с когото да извървиш дълъг път. Многозначително…

Йордан като фермер на седмицата трябва да реши кого от Даяна и Петър да избере за първи дуелист.

Ще извадят ли на показ връзката на Даяна с младата баскетболна звезда?

Съобщава им го, както се полага, но придружено с обяснението, че изборът му е емоционален и стратегически. Кой ли ще излезе на арената в събота?

Данчо се омотава още повече в саморъчно изплетените си мрежи.

Фермата: Красавицата Даяна унизи себе си повече, отколкото Данчо

В горското стопанство влиза журналистът Светльо Иванов, водещ на неделното предаване по бТВ „120 минути“. Във Фермата ще се случи едно нетрадиционно интервю, в което въпросите ще задава Йордан Белев. Дали Даяна ще отговаря на тях и какво ще каже, предстои да видим тази вечер от 21 часа в импровизираното студио на „120 фермерски минути“.


image0 (9K)