Фермата: Красавицата Даяна унизи себе си повече, отколкото Данчо

Едва ли не дни преди големия финал на шестия сезон на предаването Фермата, една от най-коментираните участнички в риалити формата продължава да прави издънка след издънка.

Красивата актриса Даяна Ханджиева унизи себе си повече, отколкото доскорошния си „приятел“ Йордан Белев, правейки му фасони на ощипана госпожица.

Отношенията им тотално рухнаха, след като габровецът, който стана фермер на седмицата, предпочете за своя помощничка стюардесата Ваня, вместо сърдечното си увлечение Даяна.

Фермата: Даяна продължава да трупа негативи на свой гръб

„Всичко между нас приключи! Като взимаш тъпи решения, ще си носиш последствията!“, тросна му се звездата от „Скъпи наследници“, която въпреки, че постоянно виси на врата на Петър, иска и длъжността вицефермер.

Решението на Данчо не изненада зрителите, защото Хепи Ванче и фокусникът в последно време се сближиха заради любовните си разочарования. Стюардесата на няколко пъти не скри гнева си към Петър, а габровецът директно обвини Даяна, че го e „направила на шматка“ и след излизането си от предаването ще търпи сериозни подигравки заради увлечението си към актрисата.

Тя обаче явно не очакваше подобно решение от страна на влюбения Йордан, затова се обиди, престана да говори с него и тотално го игнорира.

„От цялата ферма Данчо ми е най-противният човек“, призна по-късно красавицата пред Боби, въпреки че няколко седмици по-рано се кълнеше в силната си, неразрушима връзка с фокусника.

А влаченето ѝ след пилота е вече смешно и неприятно за гледане.

Йордан поиска разговор с Петър и двамата бяха единодушни, че мъжкото приятелство винаги е по-ценно от която и да е връзка с жена.

Опити за отдръпване се забелязва при пилота, при него се усеща неудобство от близостта с актрисата, но не и при Даяна, която декларира, че навън я знаели като много сериозно момиче. И къде ѝ е сериозността, след като дразнещо преследва обекта на своето увлечение, знае, че е снимана постоянно и въпреки това е вечно притисната в него, милваща го, а за погледи, чупки и стойки да не говорим.

Върха на всичко в снощния епизод беше „яхването“ на Петър за вечерния масаж… Как не му проби дупка в гърба, въртейки единия си пръст няколко минути на едно място, не е ясно, но явно на Пепи не му е безразлично какво гледат хората и поиска финал на „мачкането“.


image0 (9K)