Даяна изглежда е аут от Фермата и не се стърпя да се оправдае във Фейсбук

Актрисата Даяна Ханджиева, един от най-коментираните участници в шестия сезон на риалити предаването Фермата, изглежда вече е извън играта, защото в личния ѝ фейсбук профил от нейно име се повиха публикувани няколко цитата, които са ключови за поведението ѝ в горското стопанство през последните няколко седмици.

Освен това, преди време изтече информация, че ѝ е било отказано да стане доброволка в столична болница, именно поради участието ѝ във Фермата, в чиито епизоди тя все още участва. Както знаем, предаването се излъчва месеци след заснемането.

Първо се тръгна от „приятелското“ ѝ отношение във Фермата към илюзиониста Йордан Белев, с когото два месеца спаха на едно легло, милваха се, прегръщаха се, разменяха нежни целувчици. Стигна се дотам, че във Фермата дойде Камелия, жената с която Данчо има 7-годишна връзка и към момента на влизането му в горското стопанство са били сгодени. След срещата на тримата вътре, Даяна изобщо не промени поведението си, остана в общата спалня и продължи да дава мили сигнали на фокусника. Той хлътна много и стигна дотам, че ѝ призна любовта си.

Ще извадят ли на показ връзката на Даяна с младата баскетболна звезда?

Красавицата се отдръпна едва тогава, когато към нея прояви интерес пилотът Петър. Тя се прехвърли при него и продължи с познатия сценарий, само че „върху гърба“ на Пепи.

Всички играчи се отдръпнаха, както жените, така и мъжете. Коментари в никоя от групичките не липсват и са меко казано неодобрителни.

И вчера в профила на Ханджиева се появява следният текст:

Фермата: Красавицата Даяна унизи себе си повече, отколкото Данчо

„Не дължиш…

1. Не дължиш на никого обяснение за своите ценности и приоритети.
2. Не дължиш на никого „Да“, когато искаш да кажеш „Не“.
3. Не дължиш на никого обяснение за връзките ти с хората до теб, без значение дали става дума за любовни отношения или приятелства.
4. Не дължиш на никого помощ да открие щастието си, ако за това трябва да платиш със своето.
5. Не дължиш на никого извинение, когато не съжаляваш за постъпката си и знаеш, че отново би направил същия избор.“


image0 (9K)