Кое обърка географията на доцента снощи в „Черешката на тортата“?

Снощи зрителите на кулинарното предаване „Черешката на тортата“ станаха свидетели как се предлага духовна храна на една задушевна вечеря.

Няма как да станеш свидетел на приготвянето ѝ, тъй като за това се изискват дълги години развитие, много четене и огромен талант, а писателят-географ доц. Георги Бърдаров притежава всичко това в изобилие. За ценителите на този вид амброзия изобщо нямаше значение какво слагат в стомасите си и те оцениха по достойнство ястията на масата.

В “Черешката” Рапунцел застана в недоумение над тенджерата под налягане

Да, за съжаление, на адашите им е малко трудничко в компанията. Това е видимо. Двамата Жоровци – Бърдаров и Милков, са енциклопедии, разказвачи с много тънко чувство за хумор, носители на знание, което изглежда не е много понятно за останалата част от компанията тази седмица в „Черешката“. С някои от присъстващите вероятно ги делят няколко вагона книги.

Ето такава “Черешка на тортата” искам да гледам!

А що се отнася до снощния домакин – този човек е богатство, пише невероятно, скромен, начетен, емоционално интелигентен. Доцентът беше оценен с 42 точки, но кой в крайна сметка го интересува?

Довечера удоволствието ще се повтори, защото наред е журналистът Жоро Милков, който няма да се посрами нито с готвенето, нито с историите си.


image0 (9K)