Довечера в „Завинаги“ Осман предлага рускинята Анастасия да влезе в конака

Тази вечер епизодът от хитовия турски сериал „Завинаги“ е наситен с много равносметки, както и с грейналите от любов лица на младоженците господин и госпожа Селимер.

Гарип и Есма, докато са на меден месец, планират най-различни предизвикателства за себе си, включително и романтични като това да пътуват заедно където им скимне, но с каравана.

Нургюл изключително радостна звъни на господарката си, за да ѝ каже чудесната новина за решението на синовете ѝ – семействата им остават в конака.

„Ало, Хюстън, имаме проблем!“ – възкликва Гарип, който много театрално обяснява на любимата си как синовете ѝ ще гледат, когато той сякаш е навсякъде в къщата. Двамата си измислят жестове, за да не дразнят околните у дома, когато си казват „Обичам те!“.

В “Завинаги”: Животът може да залепи разбитите парчета, иска само да му дадем шанс

Дилара прави важни заключения за собствения си живот и неслучайно се определя като невидима за всички в живота ѝ. Разбирайки, че не само Санем, но и Сюрея е знаела за връзката на Адем с Гюнеш, бременната жена е окончателно срината, след като най-близките ѝ не са я предупредили, а напротив – оставили са я да се самозалъгва, че Адем може да се върне при нея и при бъдещото им дете. Тя продължава да упреква себе си, че винаги е поставяла другите пред собственото си Аз, търсейки светлина за тях, опитвайки се да им помогне и да им осигури душевен комфорт. Дилара признава на Сюрея, че е обичала Адем въпреки раните му. Но в същото време прави равносметка, че никога не е играла главната роля в собствената си история, оставяйки другите да определят пътя ѝ. Дилара уведомява приятелката си, че иска да замине за Истанбул, където сама да отглежда сина си. Тя моли Сюрея да я пусне да излезе от техния живот, за да има свободата да се съсредоточи в своя.

Голяма интрига се разразява край семейната маса в имението, когато става дума, че на Нургюл ѝ е нужна помощница както за децата, така и за Есма в бъдеще. Икономката няма нищо против това, но братята репликират доста яростно Осман, който предлага да наемат рускинята Анастасия, която мъжете бяха ангажирали по време на един от женските купони, а Осман ѝ обърна особено внимание.

В “Завинаги” Есма хвърля новината за сватбата и облича султански одежди за маскарада, който ще им излезе през носа

Сюрея обаче изобщо не е в проблема, тя седи безучастно замислена, като изведнъж скача от стола и се качва горе. Фарук тръгва след нея, за да разбере какво ѝ става, но няма идея колко ужасен тайфун ще се разрази в тяхната спалня.


image0 (9K)