Довечера в „Завинаги“ Есма хвърля новината за сватбата и облича султански одежди за маскарада, който ще им излезе през носа

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ голямата новина е, че сватба ще има! И то ще се състои с всички предварителни ритуали,  a от жените с фамилия Боран както знаем, може всичко да се очаква.

Есма и Сюрея влизат в кратък, но остър конфликт, който се разразява заради изнервената султанка, която първо преминава през уточненията за сватбата със синовете си, а качвайки се горе напада снаха си, заклевайки я да не казва нищо за болестта ѝ на момчетата.

Правят вечер на къната, както си му е редът. Есма се съгласява, защото ѝ обещават, че целият маскарад ще бъде само вкъщи и няма да има поканени гости. Дотук добре, но шилото Санем стои ли мирно? Пазарени са двама танцьори, които жените скриват в багажника на колата, а оставеният да патрулира Назиф е приспан с чаша специален чай. „Охраната“, разбира се, заспива, „атракционът“ е вкаран в конака и забавлението стартира. Есма е величествена в султанските одежди, а всички останали красавици са като от истински харем. Но стрийптизьорите не са това, за което се представят и жените се оказват заключени в хамама. Защо, ще разберете в серията довечера. Санем отново посипва главата си с пепел заради несполучливата организация, а Къймет веднага обръща лопатата с обвинения към Есма, че всичко се е случило заради нейните закъснели мераци.

В това време мъжете са с децата, но при тях е и една бавачка, която е силно обгрижвана от единствения ерген сред братята. Осман е плътно до младата жена, а останалите искрено се забавляват с него. Акиф естествено е най-духовит, коментирайки младия мъж така: Ей сега ще раздрънка мустаци, докато гледа момичето насреща си.
…А те просто си говорят за литература и пътешествия.

Гюнеш и Адем са в дома на дизайнерката и опитват да се забавляват играейки на въпроси и отговори.

В един момент мъжете започват да звънят на жените, но никой не успява да се свърже с някоя от тях. Тръгват към имението и пътьом се обаждат и на Гарип.


image0 (9K)