Довечера в „Завинаги“: Дяволите в главата на Ипек се събуждат

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ войната от миналото между Есма и Юлфет лумва с нови, ярки пламъци. А обликът на миротворящата Ипек изглежда вече е история. Младата жена с лекота заформя нов скандал.

След „непринудения“ разговор в кабинета на модната икона Каваклъ, Есма е едва ли не изнудена от зълва си да придума останалите от семейството да се преместят в къщата на Юлфет, за да запазят доброто фамилно име. Малко след като се настаняват, лелята идва на посещение уж „на добра воля“. Тя целенасочено излага пред Нургюл и Сюрея снаха си, но както познавате Есма, нали не си мислите, че тя ѝ остава длъжна?

Навестява ги и Дилара, но я вижда Юлфет и веднага се обажда на Адем, за да му каже новината. От много време той е бесен, че жена му изчезна, след като го излъга, че е махнала бебето им. Телефонът на Сюрея звъни от скрит номер, а когато тя го вдигам Адем чува гласа на Дилара и иска да разговаря с нея. Двете приятелки са в паника, че той отново я е открил и е по петите ѝ.

Адем броди като Дракула в празния си дворец, но се оказва, че не е сам

Ентусиазмът на Фарук, че започва работа при Окан бързо е попарен. Настанен е в общия офис с куп шумни младежи и няма идея как ще издържи това положение.

Единственото, което задържа Есма на повърхността, естествено са отношенията с Гарип. Адвокатът води любимата си да пият от онази стара сода на едно от местата, където са се срещали на младини, а той си спомня, че именно там е искал да ѝ предложи брак.

Есма и Гарип в “Завинаги”: Съдбата е написала тази наша тъжна история

Дяволите в главата на Ипек се събуждат. Тя отдавна не си е купувала нещо скъпо и красиво, а тази нейна мания я тегли към магазина на любимата ѝ марка, която много удобно се оказва на леля ѝ Юлфет. Ипек изиграва кратко, но съдържателно представление, че си е забравила портмонето в друга чанта и успява да накара една от продавачките да изпрати фактурата за покупките ѝ на лелята на Фикрет. Това разбира се носи последствия, но не още. Засега…


image0 (9K)