Есма и Гарип в „Завинаги“: Съдбата е написала тази наша тъжна история

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ зрителят ще види тъжни картини от раздялата на две сърца, туптели едно за друго цял живот.

„В твоята земя няма дом за мен. Имам една любов, все за счупени платна я връзвах“- се казва в песента, под музиката на която на екрана се проследяват преживяванията на Есма и Гарип – всеки в своя дом, самотен и натъжен. Както стана ясно Есма каза на своя любим, че трябва да приключат връзката си заради нейното семейство, което тя не може да загърби заради чувствата си към адвоката.

Гарип мисли да замине за известно време и се обажда на Бурджу по време, когато тя е в имението и всички са около масата на вечеря. Именно по телефона, той съобщава на дъщеря си за взетото решение. Естествено, Есма разбира.

Боран обсъждат евентуалната сватба на Баде и Мурат, но голямата новина съобщава Есма – бременността на Сюрея. Свекървата се извинява, че споделя тайната пред всички преди сами да ся обявили Фарук и Сюрея. Настъпва конфузна ситуация.

Есра предлага на Фикрет тя да напусне града, за да го остави да се успокои и да премисли, но той не се съгласява с нея и дори я моли да остане.

Неочаквана и неприятна среща за Адем в едно заведение, в което двамата с Джан са седнали. Неканен, на масата при тях сяда Халим, бившият „приятел“ от тъмните години на Адем. Непринудено сякаш, той се обръща с името Фатих към Адем и му подхвърля завоалирани заплахи.

Бурджу се прибира при баща си след вечерята със семейството на Осман и разговарят за няколко дела, които той мисли да ѝ остави за довършване. Но над тази тема витае Есма, която и двамата знаят, че е причина за заминаването на Гарип в чужбина.


image0 (9K)