Довечера в „Безмилостен град“: Кой ще намери записа от флашката?

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ бракът между Дженк и Джемре е факт, но дали беше най-добрият ход?

В “Безмилостен град” бомбата от женитбата на Дженк с Джемре предизвиква сътресения

След женитбата им Джемре и Дженк са в трудна ситуация, защото Агях е спрял издръжката на сина си, а младата съпруга изисква мъжът ѝ да изпълни обещанието си към нея. Несгодите се сипят една след друга. Охраната на хотела гони Дженк на улицата. Агях е непреклонен, а Шениз не знае как да защити сина си.

Дживан става много подозрителен и иска да разбере защо Джерен е плакала, след като е разбрала за брака на сестра си. Той нарежда на Нериман да млъкне.

Сехер отива да говори с Агях. Признава му, че не одобрява този съюз между децата им, но му предлага всичко да остане в миналото и в крайна сметка да се поздравят за женитбата.

Шениз започва да се заяжда със Сехер. Упреква я, че дъщерите ѝ са поставили всички пред свършен факт. Нарича момичетата лекомислени. Агях се намесва в караницата им и изгонва Сехер навън. Тя започва да да си събира багажа и изпуска флашката със записа на земята.

Агях прави забележка на жена си, но Шениз, както може да се предположи, е като котка, която не пада по гръб. Тя няма намерение да отстъпи и преминава в атака, обвинявайки съпруга си за двете сватби, които са очернили името им.

Недим се събужда, а Джерен бърза да му съобщи, че братовчед му се е оженил за Джемре. Естествено, че тя не пуска новината заради „здравословен“ ефект.

 В “Безмилостен град” сватба в конака и голяма изненада на парадния вход

Охраната препречва пътя на младоженците към имението. Дженк им заявява, че не се е родил този, който няма да го допусне в собствения му дом. Но баща му е категоричен и заповядва на пазачите да ги изхвърли. Портади нажежената обстановка и поради факта, че е съвсем наясно какво ще предприеме Шениз, той заключва жена си и забранява на всички да говорят с Дженк. Дамла започва да го разпитва защо. Агях е твърдо решен да не позволи на сина си да позори фамилното име.

Джерен извежда Недим. Прави го абсолютно стратегически, за да ги види младото семейство, а Недим да се увери в истинността на думите на „съпругата“ си, което си е и нейната едничка цел. Недим се приближава към Джемре, а Джерен нарочно звъни в полицията. Недим припада и Джемре опитва да спаси инвалида. Въпреки своята неприязън, притесненият за племенника си Агях все пак позволява на сестрата да се намеси.

Дживан намира видеото, в което Джерен тормози Недим.

Дамла упреква брат си, че е съсипал семейството им.

Джерен издебва удобен момент, отива при Дженк и му удря шамар, а Сехер тайно ги наблюдава.


image0 (9K)