Довечера в „Безмилостен град“ сватба в конака и голяма изненада на парадния вход

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ манипулацията на Шениз спрямо собствения ѝ син продължава до жестокост.

В края на серията снощи Шениз беше застанала зад парапета на терасата на стаята на Дженк с явното желание да скочи и да се самоубие. Тя предизвиква сина си да я бутне, така както е направил с Недим. Дженк я моли да слезе, но коравосърдечната му майка не чува молбите му. Той изпада в нервна криза, а тя му казва, че му е дала урок и настоява той да замине за Америка.

По-късно Джемре споделя с Дженк, че Шениз е идвала при нея на работа заедно с Недим, но болният вече не ѝ вярва. Изтъква, че само Дженк може да помогне на Недим и на себе си. Изнервен, той я гони от стаята си.

Джерен крещи по Джемре, че заради нея Дженк заминава за Америка. Агях също не иска синът му да тръгва, но няма смелост да сподели истинските си чувства към него. В стаята му Агях намира снимка отпреди години на брат си и цялото семейство. Показва я на Недим и споделя с него, че е копнял да станат голямо и сплотено семейство, но не се е получило. Шениз, както винаги е в час с всичко в къщата, подслушва този разговор и се кани да провали всичко.

Джерен спретва нова интрига, започвайки да говори пред персонала на училището, където Джемре работи, че сестра ѝ е крадла. Родителите на децата са възмутени, а Джемре успокоява всички, че в името на децата тя ще напусне, за да защити престижа на училището. Освен това научава, че са я взели благодарение на Дженк, който е дарил някаква сума и момичето е категорично, че няма да вземе никакви пари от учебното заведение.

На физиотерапията Недим споменава името на медицинската сестра и заради нея прави опити да се изправи.

Сехер признава на Недим, че Джемре ѝ липсва. Тя звъни на дъщеря си и дава телефона на Недим. Той ѝ казва, че винаги ѝ е вярвал. Джемре му благодари.

Джемре отива при Дженк и приема да се омъжи за него.

На прощалното парти на Дженк, Дживан говори с приятелки на Дамла, а нейното сърце се свива от ревност.

Сехер се качва по етажа и среща Шениз, която влиза в стаята, за да си смени колието. Сехер нарочно я полива с горещ чай. Докато Шениз се преоблича, майката на Джемре бърза и взима записа с Недим от сейфа.

Дженк и Джемре се женят и се появяват хванати за ръце на прощалното парти в имението. Но още един мъж в костюм и официални обувки се качва по парадното стълбище на конака…


image0 (9K)