Довечера в „Безмилостен град“ бомбата от женитбата на Дженк с Джемре предизвиква сътресения

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ на прощалното тържество в къщата, Дженк обявява, че с Джемре са се оженили.

Момичето е приело предложението за брак, защото е разбрало, че извън имението не може да се бори за Недим.

Джерен припада от шока. Нериман се опитва да я успокои. А Шениз е бясна, както може да се предположи, и набързо прекратява партито. Тя не може да повярва, че синът ѝ е постъпил толкова глупаво и се нахвърля върху него.

В “Безмилостен град” сватба в конака и голяма изненада на парадния вход

Дживан също не приема този брак. Обвинява сестра си, че майсторски го е подвела и излъгала. Той се чуди как да помогне на малката си сестра, а Нериман го праща да иска сметка на Джемре

Джемре заявява на майка си, че вече е вътре в къщата, в която по-рано тя не я е допуснала. Сехер е на мнение, че тази брачна халка е грешка. Настоява Джемре да се разведе, докато бракът още не е консумиран. Дживан предизвиква Дженк.

Шениз изгонва Дамла, за да говори със сина си насаме. Майка му го обвинява, че е съсипал всичко и е причинил един куп лоши последствия за двамата.

Сехер показва чеиза на Джемре, но започва да я замеря с вещите от него. Упреква я, че е потъпкала родна си майка. Джемре отговаря, че майка ѝ е унищожила уважението, което са имали към нея. Тя ѝ припомня, че не е реагирала по същия начин срещу Джерен и нейния таен брак.

Дженк признава на майка си, че обича съпругата си до полуда.

Джерен и Дженк са гаджета в реалния живот?

Агях попада в задръстване. Когато пристига в имението е изненадан от присъствието на Джемре там. Дженк му показва брачното свидетелство, а баща му бесен го гони от къщи. Синът взима документа и си тръгва заедно със съпругата си. Шениз моли мъжа си да ги спре и след като той отказва, тя припада.

Сехер умолява дъщеря си да пусне ръката на Дженк, но без резултат.

Нериман крои планове с Джерен за мъст, уверявайки я, че ще успеят. В това време Недим спи упоен и Джерен се опитва да го събуди, за да му разкаже за сестра си и братовчед му.

Дженк вдига Джемре на ръце, за да я вкара в апартамента си за първата брачна нощ. Джемре не желае да консумират брака. Припомня му, че се е оженил, за да накаже баща си. Дженк отвръща, че този брак ще ѝ даде всичко необходимо, дори възможността да бъде до Недим.

Шениз казва на мъжа си, че Дженк е неин син и отива да го измъкне от лапите на Джемре. Агях съобщава на жена си, че няма да намери сина си в апартамента му.


image0 (9K)