Довечера в „Безмилостен град“ действията на Недим изумяват всички

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ стъпките, които Недим предприема за неочаквани за абсолютно всички.

Дженк и Дживан се скарват заради Дамла и заради Джерен, която Дживан видя да слиза от колата на младия Карачай. Братът ревнува сестра си, а любимият не приема, че е низвергнат от богаташкия син.

Недим моли Дамла да му помогне да учи английски, а тя го въвежда в света на цифровизацията и в частност в онова малко устройство, което ще промени живота му – смартфонът. Разказва му за социалните мрежи и за всичките безкрайни възможности на телефона.

В “Безмилостен град” идва Големият ден за семейство Карачай

Джемре говори с Недим за бебето на Джерен. Тя иска да знае дали той дотолкова е забравил постъпките на Джерен и се е вторачил само в нероденото бебе. Той ѝ отговаря, че нищо не е забравил.

Сехер прави опит с Агях да зачекне темата за синовете им. В крайна сметка господарят кани Дживан и майка му на семейна вечеря. Шениз унижава сватята си пред всички, но Джемре излиза от ситуацията, ухапвайки свекърва си почти толкова успешно. Изненадващо пристигат и Джерен с баба си. Всички в трапезарията са в шок. Безпристрастен е само Недим, който застава като таран срещу чичо си, неистово избухнал при влизането на двете жени.

Недим само уведомява, че връща жена си и баба ѝ в имението. Съобщава на чичо си, че е решил да даде шанс на брака си. Агях е непреклонен, че не иска Джерен в дома си. Недим подчертава чий конакът и се разпорежда на охраната да качат куфарите на съпругата му в тяхната стая. Агях е отчаян от поведението на племенника си. Недим му се извинява, но не пропуска да каже, че тази къща в крайна сметка е негова и може да кани в нея когото си поиска.

В “Безмилостен град” Недим се оказва изключително добър актьор

На Джерен за секунди сякаш ѝ порастват крила и веднага започва да злорадства и да се държи твърде арогантното с майка си.

Дамла иска обяснение от Шениз как къщата се е оказала на Недим. Шениз обаче си го изкарва на Джемре, като ѝ говори небивалици пред всички и младата жена изхвръква навън, но долу е Недим, все още просълзен от обясненията с чичо си.

След първоначалното си вцепенение, Джемре нарича Недим уродливо чудовище и нещастно създание. Тя го пита нима всичко е забравил и простил и дали наистина желае точно това, което току-що е направил.

Дамла допуска, че Недим може да ги изгони от конака, защото той е собственик.


image0 (9K)