В „Безмилостен град“ идва Големият ден за семейство Карачай с голямата новина

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ става ясно каква новина носи Големият ден за семейство Карачай.

Джемре сънува наяве, чувайки как Недим извлича акорди от писаното в конака. Тя се притаява до вратата, но той разбира за присъствието ѝ. Младата жена си представя себе си и любимия как танцуват с голяма нежност един към друг. Красиво, но само в съзнанието ѝ.

Агях влиза в хола с доволна усмивка, носейки в ръце обемист плик, който подава на племенника си. Недим го отваря в присъствието на братовчед си и леля си, а вътре намира паспорт и кредитни карти, сложени в нов портфейл. Картината и думите, изречени от чичо му са идентични с тези, които той изрича към Дженк преди повече от 10 години, подарявайки му първия портфейл. Тогава Недим е в инвалидната количка и тъжно наблюдава случващото се.

Шениз отново плете злонамерените си действия да отстрани Недим от пътя им. Той обаче ѝ споделя как двамата с братовчед му са ходили до Босфора. И понеже е дошъл големият ден, в който семейството очаква да разбере пола на бебето на Джерен, Недим моли Дженк да го откара до болницата.

Джерен вече е при гинеколога, а при тях влизат заедно Недим, който е „организирал“ присъствието и на Дженк. Виждайки ги двамата, Джерен изпада в ужас. Лекарката пита кой е бащата, а Недим отговаря, че е той. Сехер и Джемре също са там, както и Нериман.

Става ясно, че във фамилия Карачай се очаква момче, а Недим моли всички да остане насаме с майката. Именно тогава Джерен разбира как Недим е фалшифицирал теста за бащинство. Момичето е в шок и изгонва сестра си навън, която пожелава да говори с нея.

Шениз прозира какви ще са действията на Недим и е уверена, че той си играе с нея и със сина ѝ, както и с Джерен. Според нея точно бременната ще е и първата му жертва.

Агях настоява племенникът му да се разведе с вятърничавата и жестока Джерен веднага, след като бебето се роди. Той я предупреждава, че нито за секунда не е забравил какво е причинила тя на Недим – и обидите, и всичките ѝ постъпки. Предупреждението му е тя да стои далеч от него.

Какво развитие ще имат отношенията между Дамла и Дживан и защо Дженк предупреждава Джемре да обуздае брат си, предстои да стане ясно в епизода довечера по бТВ от 20 часа.


image0 (9K)