Довечера в „Безмилостен град“ Недим се оказва изключително добър актьор

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ Недим продължава да води играта си много умело, държейки в напрежение враговете си.

Шениз и Агях притеснени търсят изчезналата Дамла, впрягайки всички свои служители. Момичето обаче се обади и повика единствено Дживан, като по този начин окончателно засвидетелства интереса си към него. Младежът я отведе на едно от стотиците пристанища за лодки, където край тях прехвърчат искри не само от запаления до водата огън.

Сехер се интересува дали нещо измъчва Джерен, но тя отрича. Майката споделя със свекърва си, че е говорила с Недим, който е бил категоричен, че няма да прости на жена си.

В “Безмилостен град” Джерен вижда най-големия си кошмар

Нериман бърза да яхне вълната, помела имението с изчезването на Дамла. Старата хуква натам, за да се опита да проправи пътека към нейното и на внучката ѝ завръщане в конака. Никак обаче не ѝ се оплита кошницата, защото Агях само нея е чакал за помощ. Недим демонстративно я отбягва, а когато Шениз я вижда, директно ѝ изсъсква да не се преструва излишно, защото е наясно с играта ѝ. Предупреждава бабата да предаде на извратената си внучка да изтрие надеждите си за Недим и те двете да не се въртят там, защото иначе Шениз им обещава лично да ги смаже.

Хитрият Дженк се досеща, че Дживан вероятно помага на Дамла и изпраща един от охранителите да го търси из къщата. Малко по-късно той попада на Джемре, която също е стигнала до този извод.

Ще познаете ли Дженк от “Безмилостен град” като блондин?

Двамата принуждават Дживан да им изпрати местонахождението си. В имението се прибират Дженк със сестра си, а Джемре и брат ѝ остават на крайбрежната да поговорят. Тя го пита дали с Дамла са стигнали по-далеч и го предупреждава, че в една връзка с богаташкото момиче, ще страда основно той.

Дамла в крайна сметка успява да постигне това, заради което избяга от къщи – баща ѝ връща пръстена на майка ѝ, но под заплахата, че ако тя още веднъж му устрои подобна клопка, то ще бъде за последно.

Недим пита Дженк защо той никога не го гледа в очите, страхува ли се от него или се чувства виновен.

Недим казва на Шениз, че се радва задето с Агях са спасили брака си, защото има много неща, които ще трябва да преживеят заедно.

Големият ден предстои!


image0 (9K)