Джерен и Дженк са гаджета в реалния живот?

Феновете на хитовия турски сериал „Безмилостен град“ не без основание си задават въпроса дали двама от главните герои са гаджета извън снимачната площадка.

Твърди се, че актрисата Бахар Шахин (Джерен) се е разделила с приятеля си Дженан Адъгюзел, заради сближаването си Озан Долунай (Дженк). Още повече, че малко след края на последните снимки за теленовелата, двамата са засечени в целувка посред бял ден. Коментарът на Бахар обаче е следният: „Разбира се, че не сме се целували! Озан ми поднесе подарък и за благодарност го целунах по бузата. Искам тази тема да се затвори, защото не ми е приятно да чета такива неща.“

Довечера в “Безмилостен град” Джерен се заключва в стаята при Дженк

От турски издания става ясно, че новата година не е тръгнала много добре за младата актриса. 23-годишната Бахар е постъпила в болница за операция на яйчниците, а преди това е преболедувала и коронавирусна инфекция. Всичко това я е накарало да напусне екипа на сериала „Семеен баща“.

Но пък в социалните мрежи тя афишира възобновяването на връзката си с Дженан, когото документирано целува по бузата по идентичен начин… както това е направила с Озан.


image0 (9K)