Даяна с неочакван ход довечера: Това е моят човек, това си е нашето легло…

Довечера във Фермата 6 зрителите ще станат свидетели какъв избор за втори дуелист ще направи Даяна Ханджиева, която мина през доста изпитания през последната седмица.

На първо място са сложните ѝ отношения с илюзиониста Йордан Белев, с когото допреди 20-ина дни бяха неразделни. Но ябълката на раздора станаха няколко часа, прекарани с Петър извън стопанството с алкохол, латино музика и танци.

Даяна, ти си прекрасна! Жалко за ограничените, дребни душици!

Вследствие на това и преминаването на красавицата в лагера на пилота, видимо отдръпна от нея всички останали участници и тя четеше в поведението им неизказания упрек към себе си.

Емоционалните отношения в триъгълника Данчо-Даяна-Пепи тотално обърка фокусника и той направи доста повратности. Изпрати Даяна с Петър като ратаи, върза ги за 48 часа с въже и за капак – я избра за първи дуелист в събота.

В анонса към епизода от продукцията казват, че Даяна ще направи различен избор. Колко да е неочакван, при положение, че възможностите ѝ са само две – Мария и Надежда. Спряганите за най-силни фермерки според доста от участниците, предпочетоха да се бият срещу актрисата, като Надя дори отказа битката за имунитет, а Марчето изкара състезанието доста лежерно.

В снощните кадри Дая каза, че би искала да срещне на арената Надежда, защото не я харесва и не иска да ѝ даде шанса да иде на финал. Дали подбудите ѝ са точно такива или просто има Мария за по-силен противник, ще разберем от избора тази вечер, но най-вече в събота.

За битките – толкова. Интересни кадри и думи ще видим и чуем, касаещи двойката на Фермата 6. Една емоция, която е трудно да бъде обяснена, Даяна и Данчо се прегръщат всеопрощаващо, топло, може да се каже – както никога досега, а актрисата ще каже: Това е моят човек, това си е нашето легло…

Неизлъчвани отговори на Даяна в интервюто “120 фермерски минути”

Магьосническо изпращане на дуелистките е намислил фокусникът. Той ще изпрати любимата си Даяна с огън и цвете.


image0 (9K)