Неизлъчвани отговори на Даяна в интервюто „120 фермерски минути“

В епизода от Фермата: Пътят на една мечта, който беше излъчен снощи, илюзионистът и настоящ фермер на седмицата Йордан Белев спретна имровизирано ТВ студио за своето предаване „120 фермерски мунути“, за което на помощ му се притече журналистът от бТВ Светослав Иванов.

Данчо зададе по няколко въпроса на останалите участници, като ги викаше един по един пред своя микрофон.

Ето какво не видяхме по телевизията:

Мария не се отрече от пиперливия си език и избухванията, защото спомена, че вероятно точно те я правят това, което е всъщност. Би искала да не е била толкова експанзивна с Поли в кухнята, когато един кухненски нож издрънча заплашително, но като цяло се е надявала малко да посмекчи характера си. Обаче не съжалаява, че не е успяла.

От 6 интервюирани участници в играта 2-ма определиха Боби като работохолик и 2-ма като работяга, работата ли е най-важната за него? На този въпрос Борислав отговори, че работата е неговият живот, но започва да осъзнава, че не тя е на първо място, а семейството му. С много топло чувство той разказа, че най-силната и разтърсваща емоция, която е изпитал във Фермата, е писмото от дъщеря му, което той избра да прочете преди дни. Това, че детето ми ме нарича „супер тати“ и че се гордее с мен, това кара един баща да полети.

Петър смята, че всеки човек е най-много себе си, когато е сред близки хора. Не мисля, че тук се показваме на 100%. На въпрос от Данчо къде е по-трудно – във футбола или зад щурвала на пилота, Пепи отговори, че определено във футбола е по-лесно и именно затова той не е там.

Данчо попита Даяна с каква маска е влязла във Фермата, на което тя отговори, че не смята поведението си в играта като маска, а просто предварително е избрала едно от своите лица, което да доминира – на дружелюбна, разбираща и добра. Очакванията ми бяха да остана най-много до 3-та – 4-та седмица, защото такива „актриски“ като мене бързо заминават, с лека ирония коментира Дая.

А дали се е променил погледът на Даяна към света, пребивавайки в горското стопанство? Ето какво каза красавицата:

Промени се преди да вляза във Фермата, а тук беше тестовия период дали тази моя нова нагласа работи.

А каква е тя? – отношението ми към хората, към техните характери и разбирания, вярвания, приоритети, страхове.

На въпрос какво я очаква навън, тя е категорична, че в реалността за нея ще има ново начало и не се страхува от реакциите навън. Констатира още, че и във Фермата „Пътят към ада е бил постлан с добри намерения“. Данчо се опита да я провокира повторно с въпроса кой е най-запомнящият се момент за нея, след като тя веднъж вече му отговори, че това е вечерта в хасиендата с Петър, на новото запитване каза, че се колебае между латино изживяването и покрива. Но кой по-точно покрив – този с Данчо или с Петър, актрисата не уточни, а и Данчо вероятно поиска да е с него и не попита повече.

Кого би върнала от отпадналите играчи директно на финала, Даяна светкавично отговори – Ангел.

За емблема на Фермата тя не се поколеба да каже: Йордан…


image0 (9K)