Даяна, ти си прекрасна! Жалко за ограничените, дребни душици!

Обществото ни стана сбирщина от съдници. Хората сякаш изпитват върховно удовлетворение да сочат с пръст грешките на другите, без да виждат своите собствени. Няма такива, които не са сбъркали някъде или не са стъпили накриво, затова никой няма право да съди никого.

Блудницата извършва грях от любов. Книжниците и фарисеите искат от Иисус да се изпълни законът – да я убият с камъни. Бог надига за миг глава, но не за да прикани с „Убийте я!“ или „Пощадете блудницата!“, а за да каже мъдро: „Който е безгрешен, нека пръв хвърли камък върху нея!“.

Едно риалити завладя ефира на бТВ за шести пореден сезон и както всяка година страстите се нажежиха до бяло. От Фермата: Пътят на една мечта ярко се откроява образът на красивата актриса Даяна Ханджиева, която доста разбуни духовете с поведението си.

Много зрители я упрекват, но нека прочетем какво пишат в социалните мрежи тези, които я харесват:

Публикуваме без редакторска намеса:

Даяна, ти си прекрасна!… С добра душа, не обиди никого, не създаде конфликт… Свободна, красива и умна. Какво толкова те нападат и то само жени. Сигурно го правят от завист и злоба!
Жалко за бедните и ограничени дребни душици! За тях светът е бял или черен!
Гроздето е кисело, защото е нависоко, нали знаете?

Красива, интелигентна, искрена и възпитана млада жена си, затова жените ще ти завиждат и ще злобеят, а мъжете ще се влюбват в теб! Пожелавам ти щастие и успехи, Дая!

Даяна изглежда е аут от Фермата и не се стърпя да се оправдае във Фейсбук

О, тука много праведни и безгрешни имало! После държавата ни е виновна, как пък отделихте толкова време да пишете гнусотии! Да сте живи и здрави всички и дано някой ден спрете да съдите хората и не си гледате в паниците!

Не си знаеш цената момиче! Ти си скъпоценен камък, който сам иска да се търкулне в калта. Ако малко поработиш върху поведението си никой няма да може да те барне. Не съм психолог, но явно в годините си подценявана по някаквън начин, може би от родители. Малко повече самоуважение и ще си номер едно. Учи се от Петър – самочувствие, увереност и подобни. Господ ти е дал много, но не знаеш как да го използваш. Мъжете трябва да тичат по теб, не ти по тях. И чуждо не се пипа. Това са основни правила, на които не си научена. Много те харесвам и те защитавам многов групите. Всичко най- хубаво ти желая, най-вече да намериш себе си….нещо си много объркана. Дали рано са ти се случили някои неща, не знам. Погови си с психолох, но най- вече не преследвай НИКОЙ мъж и знай, че всички са боклуци, това скъпа красавице. Ако не психолог, си намери някоя дърта хубавица дето го е минала всичкото това да ти разкаже за живота и за лайната.

Прекрасно момиче, остани си такава каквато си и не обръщай внимание на нищожествата, които се опитват да те издърпат надолу, там където са те самите. Успех, щастие и много любов ти желая от сърце!

Бе вие не сте добре. Съжалявам, ама ще го кажа директно. Гледате там някакво телевизионно предаване и започвате да сипете епитети по хората, да ги обиждате. Това вас добри ли ви прави? Вие с какво сте по-добри от нея? Тя обиди ли някой, обиди ли вас? Какво е повикало, че се е обадило? Тя влиза ли по вашите страници в СМ да ви обижда? Имате се за по-добри, морални, като сипете жлъч по другите хора, защото нещо не ви харесало. Колко луди хора има не е истина! Показвате само колко ниско се намирате вие и колко ви е скучен и безинтересен живота, че да обсъждате и преследвате чуждия из фейсбук!


image0 (9K)