В „Безмилостен град“ изригва пъклената гениалност на Шениз

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“, двете млади семейства са преместени на шахматната дъска като нищо неподозиращи пешки.

Майките вече са в съюз и едно от първите им дела е организацията на меден месец на Дженк и на Джемре, но и не само. Те и двамата не са наясно откъде се взе това съглашателство между тях, както и решението им да ги отпратят, но в крайна сметка изпълняват повелята им. Наред са Недим и Джерен. Бременната е готова да отлети нанякъде, но не и мъжа ѝ. Въпреки явното си нежелание, Недим все пак се оставя да го убедят и го прави най-вече заради това, защото разбира, че няма да са сами с омразната му съпруга, а там ще бъде и любимата му.

Шениз, както знаете, е специалистка в подменянето на лекарства. Това тя го владее до съвършенство и отново прибягва до този трик. Този път жертвата ѝ е Джерен. Вместо витамини за бебето тя слага друго в шишето. Шениз изпраща момичето заедно със сестра си, за да ѝ донесе доказателства за фиктивния брак на сина си.

В “Безмилостен град” Шениз, Недим и Дженк са пред нечий гроб посред нощ

Агях се разпорежда за кабинета на Недим във фирмата. Шениз веднага е уведомена от секретарката и отива при мъжа си тихо и кротко да го подбутне да вземе и Дженк на работа. Уж между другото тя му казва и за скандалната снимка на Джемре с Недим, разпространена в интернет. Всичко е премислила предварително и начертала кое след кое да поднесе.

В частния самолет на фамилия Карачай само след малко ще избухне бомба. Не се тревожете, не бомба с взрив, а емоционална. Дженк нервничи, че излитането им се бави, когато разбират, че още една двойка ще пътува с тях – тази на Недим с Джерен. И меденият месец предстои! Трябва да се признае пъклената гениалност на Шениз… Тя успява да натресе на Сехер заминаването на четиримата и така да влуди още повече Агях, който е решен да покаже на сватята си уличаващото видео с Джерен. И го прави в момент на афект.

В “Безмилостен град” Агях не може да повярва какво е намислил Недим

Двойките пристигат в красив курорт и се настаняват. Джерен обаче е нетърпелива да изпълни мисията си и да разконспирира какъв точно е бракът на сестра ѝ. Тя слага камера в стаята им.

Дженк набира майка си и иска да знае какво е намислила тя, но този път няма шанс. Шениз не казва дори на него какъв е планът ѝ.

След срива на Сехер, видяла дъщеря си в най-грозните краски, Нериман упреква Шениз, че тя стои зад всичко това.

Автор: ЗАРАТА


image0 (9K)