В „Безмилостен град“ Агях не може да повярва какво е намислил Недим

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ Недим реагира неочаквано на новината за сътвореното от чичо му и жена му.

Шениз разговаря с Агях в едно кафене на Босфора. Той се срамува от това, което е направил и не знае как да процедира с Джерен занапред. Жена му обаче вече е намислила пъкления си план и му казва да остави на нея да се разправи с използвачката.

Междувременно Сехер се лута дали и на кого да разкаже за случилото се в банката. В крайна сметка възнамерява да замълчи. И уж по телефона се разбират със сватята си да го направят и двете, но рижата вещица, както Нериман нарича Шениз, вече е предложила на съпруга си да уведоми Недим преди той да е разбрал от другаде.

Четиримата са още в магазина и пазаруват. Изпратената от Дженк Джемре да пази сестра му от брат ѝ, разменя няколко думи с Недим след разбудилата страстите им сцена с разкопчаната му риза. В този миг и двамата виждат как клекналия пред Дамла Дживан е я хванал за босия крак. На всички са ясни искрите, които прехвърчат между двамата млади.

Очаквахте ли чудовищна постъпка от Джерен? – е, не сте чакали напразно

Дженк чака жена си в колата отвън, но междувременно вижда публикацията на Дамла в мрежата как Джемре разкопчава Недим в магазина, както и потеклата химия между тях. Той побеснява от ревност.

Когато Агях и Шениз се прибират в имението, Сехер посреща свата си с упреци и гняв. Джемре и Дженк стават свидетели на сцената, но не чуват какво си говорят двамата. Дъщерята подлага майка си на разпит, но нищо не научава.

Шениз е готова с паяжината около Джерен и коментира с Дженк колко полезна като пешка е Сехер, която засега тя успява успешно да манипулира.

Шениз, Недим и Дженк са пред нечий гроб посред нощ

Агях се е затворил с племенника си и му разказва събитията от деня, с които чичото никак не се гордее. Думите обаче преминават покрай ушите на Недим, защото той отново е в пробната на магазина и Джемре пак разкопчава ризата му. Когато все пак Агях успява да привлече вниманието му и разбира, че младият мъж прощава всичко на всички и иска да не разваля семейството си. Чичото избухва. Недим обаче казва нещо неочаквано…

Двете лисици – Джерен и Шениз, отново намират общ враг, за да се съюзят срещу него. След кратка престрелка, те зареждат оръдието заедно.

Автор: ЗАРАТА


image0 (9K)