Довечера в „Безмилостен град“ Шениз, Недим и Дженк са пред нечий гроб посред нощ

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ голяма тайна изплува от миналото – Шениз признава нещо пред гроба на бащата на Недим.

Дамла иска да знае какво би направил Дживан, ако се влюби в момиче като нея. Той отвръща, че ще бъде объркан. Тъкмо двамата да се целунат и сервитьорът им носи сметката. Дживан се ядосва, че парите не му стигат, за да плати цялата сума и се развиква на Дамла, която подава остатъка и бакшиша. Той се чувства унизително. Тя пък се разплаква и му хвърля ключа за колата, за да я закара в имението. Когато двамата пристигат, Дженк и Джемре ги засичат и братът посяга на Дживан, но той го поставя на място с думите, че собственият му баща му няма доверие.

Дженк и Джемре се скарват след свадата с Дживан пред къщата. Тя тръгва към Джерен, за да ѝ зададе няколко въпроса, но Недим я пресреща казвайки ѝ, че по всички въпроси, отнасящи се до жена му, отговорите са при него.

Агях дава на Джерен това, за което тя нахълта в живота им

Джерен приема сделката, написвайки тлъста сума в дадения ѝ от Агях чек. Тя застава пред него с обещанието, че щом получи парите, ще му разкрие всички тайни и накрая ще се отърве от нея. Той е жесток в определенията си към бременната, казвайки ѝ, че нищо не може да го уплаши повече от нейната уродливост.

В много интересен разговор Дженк заявява на братовчед си, че Недим иска да го накаже, защото е влюбен в Джемре. Недим отвръща, че в жена му е бил влюбен онзи нещастник в инвалидния стол, но него вече го няма. Джемре обаче подслушва разговора.

В “Безмилостен град” Недим се оказва изключително добър актьор

Шениз разбира за сделката между Джерен и Агях. Тя се надява, че съпругът ѝ не е извършил някоя глупост. Хитрата лисица веднага открива, че съпругът ѝ е подписал празен чек.

Шениз излиза тайно от имението през нощта. Недим също си вика такси и я проследява. Дженк го вижда и тръгва след него.

Шениз отива на гроба на бащата на Недим. Обвинява мъртвия, че е виновен за цялата мръсотия, в която е затънала. Тя признава, че Дженк е брат на Недим. Заклева се, че докато е жива, Недим ще изплаща дълга му.

Недим отива при леля си я засича с думите, че верността ѝ е покъртителна. Подсказва ѝ, че си спомня всичко. В този момент към тях се приближава и Дженк. Гробището се изпълва с напрежение от дълго критите тайни на семейство Карачай.


image0 (9K)