Влад и баща му се срещат пред гроба на Адриан

Влад посещава гроба на Адриан, където заварва баща си. Петре разказва историята на сина си и споменава, че Мария е имала много специална връзка с Адриан. Влад прегръща Петре. Възрастният човек му признава, че не се познават от дълго време, но вече много го обичат.


Щефан отблъсква Карла и е твърдо решен да остане с Елиза.

Роксана получава покана за среща от Лео.

Карла се обажда на Елиза. Казва й, че Щефан е купил подарък – огърлица с рубини. Те двамата са я избирали.

Щефан подарява колието на Елиза. Те танцуват и празнуват добрата новина, че е подписал договора. Елиза му признава, че Матей не е негов син, а на Адриан. Елиза го заплашва, че ако си го изкара на Матей, ще го тикне в затвора.

Роксана отблъсква Лео. Той й обещава целия свят, ако го приеме. Роксна си тръгва и припада в ресторанта. Лео се обажда на Влад и го информира, че Роксана е зле.

Лео наема човек, който да убие Влад и Барбо, но така, че да не се съмняват, че той е наредил. Лео звъни на Щефан и го вика да се видят.

Щефан се отзовава на поканата на приятеля си. Лео започва да удря Щефан. Щефан му заявява, че не може да го направи, защото той е единственият му приятел. Константин се появява и насочва пистолет срещу зет си. Лео подчертава, че бащата на Елиза може да убие Щефан.

Защо някои сутрини на истинския Адриан от “Влад” започват малко трудно?

През нощта трима човека влизат в офиса на Влад. Един от хората на Лео се опитва да убие Мики, но Тиби го ликвидира.

Чезар спасява Влад. Барбо се обажда на шефа си, а Мики и Тиби го откриват. Съобщават на Чезаре и Влад. Двамата се отправят към фонтана, където лежи бившият полицай.

Константин казва на Щефан, че Влад ще му отнеме всичко. Тити настоява двамата да се съюзят срещу Влад и да му вземат парите.

Как чаровникът от “Влад” използва максимално популярността си

Влад разказва на Чезаре, че Лео заслужава да умре, но все пак двамата са били като братя. Лео е спасил живота на Адриан. Чезаре изтъква пред приятеля си, че Лео е твърде опасен и трябва да бъде неутрализиран. Инженерът дава тази задача на Тиби.

Влад се обажда на Чезаре Тибор да свърши работата. Инженерът звъни на Тиби, но той не си вдига телефона.

Влад отива при Роксана. В това време Елиза му звъни. Той оставя мобилния си на шкафчето.

Тиби отива при Лео. Лео насочва пистолет към приятеля си. Съмнява се , че Тибор го е предал.


image0 (9K)